Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

26 kilo zilverbaar Umicore

Deze zeer zware zilverbaar heeft een totaal aan 26 kilo zilver. Deze baar van zilver wordt op bestelling voor u gegoten door Umicore en heeft een Good Delivery Status. U koopt hier de hoogste kwaliteit zilver 999/1000 met keurmerken van de smelter. Klik op het tabje "Extra Informatie" voor actuele gegevens over de levertijd van dit product.

10 - 20 werkdagen levertijd

10 - 20 werkdagen levertijd

SKU
ZBU26000G
€ 18.056,64
  • Koop 10 voor € 18.020,34 en bespaar 0.2%
  • Koop 20 voor € 17.984,04 en bespaar 0.4%
Producent

Deze reuze 26 kilo zilverbaar is afkomstig van Umicore en wordt op bestelling voor u gegoten. Dit is een van de grootste beschikbare gewichten van zilverbaren. Producent Umicore is een London Bullion Market Association (LBMA) geaccrediteerd edelmetaalbedrijf waardoor de kwaliteit van deze 26 kilo zilverbaar gegarandeerd is. Door deze accreditering heeft deze baar "Good Delivery Status" waardoor uw zilver altijd wereldwijd en zonder verder inspectie verhandeld kan worden. 

De zware Umicore zilverbaar van 26 kilo

Deze 26 kilo zilverbaar wordt geleverd met de officiële stempels van de smelter. Let wel op dat deze zilverbaar niet makkelijk te tillen is door zijn gewicht, maar wel een ideaal formaat om op elkaar te stapelen is. Mocht u liever een iets makkelijker te vervoeren baar willen, dan kunt u er ook kiezen om de 10 of 15 kilo zilverbaar te bestellen.

Koop de 26 kilo zilverbaar van Umicore
Via onze webwinkel kunt u eenvoudig en veilig uw bestelling plaatsen voor de 26 kilo zilverbaar van Umicore. De productprijs die u ziet is actueel en afhankelijk van de zilverkoers. BTW is al inbegrepen.  Na het voltooing van uw bestelling wordt er nieuwe zilverbaar gegoten door de smelter. U treft gegevens over de afmeting en verwachte levertijd van dit product door op het tabje “Extra Informatie” te klikken.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant Umicore
Herkomst België
Metaal Zilver
Gewicht van edelmetaal 26 kilogram
Zuiverheid 999
Verpakking Geen
Certificaat Nee
Levertijd 10 - 20 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:26 kilo zilverbaar Umicore