Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

2 Oz Koala platina munt (diverse jaren)

Meer afbeeldingen

2 Oz Koala platina munt (diverse jaren)

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 2 troy ounce Koala platina munt is een waardevolle munt en in een beperkte oplage geslagen. Dat maakt deze munt extra uniek om als beleggingsmunt of als verzamelobject aan te schaffen. De 2 troy ounce Koala platina munt kent de hoogste zuiverheid van puur platina en beschikt over een prachtig design waar de koala altijd deel van is. Deze 2 troy ounce platina munt wordt in Australië geslagen door Perth Mint.De 2 troy ounce Koala platina munt is zeer gewild als verzamelobject, maar ook als beleggingsmunt. De waarde is uniek doordat de munt in een beperkte oplage wordt geslagen door de fabrikant Perth Mint in Australië. Er worden elk jaar munten geslagen in de serie koala geslagen, maar de 2 troy ounce Koala platina munt is een van de meest bijzondere munten uit de serie. Goudpensioen.nl kan meerdere 2 troy ounce Koala platina munten van verschillende jaartallen leveren. Elke 2 troy ounce Koala heeft een zuiverheid van 999,5 platina en een gewicht van 62,2 gram.

Kenmerken 2 troy ounce Koala platina munt
De 2 troy ounce Koala platina munt beschikt over uiteenlopende kenmerken. Elke munt die in een ander jaar is geslagen kent weer een uniek design van de koala. De nominale waarde van de munt bedroeg in 1992 500 Australische dollar en munten die vanaf het jaar 1993 zijn geslagen door Perth Mint in Australië kennen een lagere nominale waarde. Overigens staat de nominale waarde op de achterkant van de munt vermeld, waar ook de afbeelding van koningin Elizabeth II te zien is. De koala staat prominent op de voorzijde van de 2 troy ounce Koala platina munt net als het jaartal, het gewicht en de zuiverheid.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. U ontvangt het product in een munthoesje.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Perth Mint
Metaal Platina
Gewicht van edelmetaal 62,20 gram | 2 troy ounce
Zuiverheid 999,5/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal Diverse
Afmeting Ø 40,60 X dikte 2,70 mm
Nominale waarde Jaartal 1992 AU$ 500,- vanaf 1993 AU$ 200,-
Certificaat Nee
Herkomst Australië
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 21% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 2 Oz Koala platina munt (diverse jaren)

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha