Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

2 Oz Lunar Series II Draak 2012 zilveren munt

De 2 oz Lunar Draak 2012 zilver munt is onderdeel van de Australische Lunar serie. Het jaar 2012 staat in het teken van de draak die op deze munt is afgebeeld. De munt bevat zilver met een gehalte van 999/1000 en heeft een gewicht van 2 Troy Ounce (62,2 gram).

Niet leverbaar

SKU
ZMLUN2T12
Producent
  • The Perth Mint

De 2 Oz Lunar Draak 2012 in het zilver is een bijzondere munt, die in het jaar 2012 werd geslagen door munthuis Perth Mint. De munt geeft een podium aan de Lunar Draak: een indrukwekkende en sierlijke draak die in China wordt geassocieerd met wijsheid en geluk. Zo bevat de munt een gedetailleerde afbeelding van dit beest, met aan de achterzijde van de munt een gedetailleerde afbeelding van koningin Elizabeth II.

Kenmerken van de 2 Oz Lunar Draak
Deze zilveren Lunar munt heeft een zuiverheid van 999/1000, waardoor de munt van de beste kwaliteit is en zeer geliefd is onder verzamelaars. De 2 Oz Lunar Draak 2012 in het zilver is één van de munten van de Lunar serie van Perth Mint: een serie die in het teken staat van de Chinese dierenriem en ieder jaar een nieuwe munt met een nieuw ontwerp uitbrengt. Enkele andere dieren die u in de Lunar serie tegenkomt, zijn dieren als de tijger, de slang, de geit en het konijn.

Koop de 2 Oz Lunar Draak munt uit 2012
De 2 Oz Lunar Draak 2012 in het zilver heeft een gewicht van 2 Troy Ounce. Dit is een edelmetaal gewicht, dat overeen komt met een gewicht van 62,2 gram. Gegevens over de afmeting, herkomst en nominale waarde van deze zilveren munt treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal62,20 gram | 2 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2012
Nominale waardeAU$ 2,-
Diameter (mm)55,6
Dikte (mm)3,6
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:2 Oz Lunar Series II Draak 2012 zilveren munt