Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

10 x 10 gram zilver CombiBar muntbaar

De zilveren 10 x 10 gram Combibar koopt u als een afbreekbaar baartje met een totaalgewicht van 100 gram. U kunt dan uw Combibar makkelijk verdelen in kleinere zilverbaartjes van 10 gram die voorzien zijn van de officiële stempels van de smelter en een nominale waarde van 1 Dollar. Meer gegevens over dit product treft u onder het tabje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
ZMCOIS10x10

Met de zilveren 10 x 10 gram Combibar muntbaar beschikt u over 100 gram zilver die u eenvoudig kunt verdelen in tien losse baartjes met een gewicht van 10 gram per stuk. Deze stukken kunt u makkelijk afbreken en desgewenst apart verhandelen. Zo koopt u puur zilver met ultieme flexibiliteit. Daarnaast beschikt deze baar over de “Good Delivery Status” van de London Bullion Market Association (LBMA) wat betekent dat uw Combibar muntbaar over de hele wereld wordt erkend.

De zilveren 10 x 10 gram Combibar muntbaar van de Cook Islands
De 10 x 10 gram Combibar muntbaar wordt in Duitsland geproduceerd namens de Cook Islands (Cookeilanden). U treft op elk individueel baartje de officiële stempels van de smelter en het portret van de Britse Koningin Elizabeth II. De nominale waarde bedraagt 1 Cook Island Dollar per baartje, wat aangeeft dat deze muntbaar als wettig betaalmiddel wordt beschouwd. Aan de achterzijde staan gegevens over het gewicht van het zilver en de 99,9% puur zuiverheid van de baartjes.

Koop de 10 x 10 gram Combibar muntbaar
Om de 10 x 10 gram te bestellen, plaats u het product in uw virtuele winkelwagen. U kunt vervolgens eenvoudig en secuur afrekenen via iDeal of een bancaire spoedoverboeking. Dit product kunt u tevens direct aanschaffen in onze winkel. Bezoek ons zonder afspraak op ons adres in Amsterdam waar wij u graag persoonlijk helpen met het plaatsen van deze order. Zilver muntbaren worden momenteel verkocht onder de voordelige margeregeling. Aanvullende gegevens over dit product treft u onder het tabje “Extra Informatie”.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalZilver
Gewicht van edelmetaal100 gram
Zuiverheid999
JaarDiverse
Nominale waardeCI$ 1,- per stuk (totaal: CI$ 10,-)
Breedte (mm)74
Hoogte (mm)105
Dikte (mm)1,5
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:10 x 10 gram zilver CombiBar muntbaar