Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Koala platina munt (diverse jaren)

Meer afbeeldingen

1 Oz Koala platina munt (diverse jaren)

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1 troy ounce Koala platina munt kunt u online bestellen bij Goudpensioen.nl. De munt met een gewicht van 31,1 gram met de afbeelding van een koala wordt geslagen door Perth Mint in Australië. De munt kent de grootste zuiverheid platina van 999,5 procent en er is een nominale waarde aan toegekend van 100 Australische dollar. Het design van de 1 troy ounce Koala platina munt is zeer bekend en elk jaar wordt de koala in een andere positie afgebeeld.De 1 troy ounce Koala platina munt wordt geslagen door fabrikant Perth Mint in Australië en kent een zuiverheid van 999,5 platina. De koala staat altijd centraal op deze munt die jaarlijks wordt uitgegeven, maar telkens met een nieuw design. De verandering in het design en de koala die altijd op de 1 troy ounce Koala platina munt is te zien, maakt de platina munt een aantrekkelijk object voor muntenverzamelaars en in het bijzonder voor verzamelaars die zich richten op platinamunten. De munt kent een nominale waarde van 100 Australische dollar en het jaar van uitgifte staat op de voorzijde van de munt vermeld.

Kenmerken 1 troy ounce Koala platina munt
De 1 troy ounce Koala platina munt beschikt over meerdere unieke eigenschappen, waaronder uiteraard het design. Het gewicht van 31,1 gram gaat gecombineerd met een diameter van 32,10 millimeter en een dikte van 2,70 millimeter. Bij Goudpensioen.nl kunt u 1 troy ounce Koala platina munten van uiteenlopende jaargangen bestellen. Naast de afbeelding van de koala staat de zuiverheid van 999,5 platina eveneens op de voorzijde van de munt vermeld net als het betreffende jaartal. Een portret van koningin Elizabeth II siert de achterzijde van de munt, waar ook de nominale waarde te vinden is. u kunt een 1 troy ounce Koala platina munt bestellen, maar het is ook mogelijk om meerdere exemplaren ineens te bestellen. U profiteert dan van een prijsvoordeel.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een munthoesje.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Perth Mint
Metaal Platina
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999,5/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal Diverse
Afmeting Ø 32,10 X dikte 2,70 mm
Nominale waarde AU$ 100,-
Certificaat Nee
Herkomst Australië
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 21% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz Koala platina munt (diverse jaren)

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha