Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Koala platina munt (diverse jaren)

De 1 troy ounce Koala platina munt kunt u online bestellen bij Goudpensioen.nl. De munt met een gewicht van 31,1 gram met de afbeelding van een koala wordt geslagen door Perth Mint in Australië. De munt kent de grootste zuiverheid platina van 999,5 procent en er is een nominale waarde aan toegekend van 100 Australische dollar. Het design van de 1 troy ounce Koala platina munt is zeer bekend en elk jaar wordt de koala in een andere positie afgebeeld.

Niet leverbaar

SKU
PTKO1T-H
Producent
  • The Perth Mint

De 1 troy ounce Koala platina munt wordt geslagen door fabrikant Perth Mint in Australië en kent een zuiverheid van 999,5 platina. De koala staat altijd centraal op deze munt die jaarlijks wordt uitgegeven, maar telkens met een nieuw design. De verandering in het design en de koala die altijd op de 1 troy ounce Koala platina munt is te zien, maakt de platina munt een aantrekkelijk object voor muntenverzamelaars en in het bijzonder voor verzamelaars die zich richten op platinamunten. De munt kent een nominale waarde van 100 Australische dollar en het jaar van uitgifte staat op de voorzijde van de munt vermeld.

Kenmerken 1 troy ounce Koala platina munt
De 1 troy ounce Koala platina munt beschikt over meerdere unieke eigenschappen, waaronder uiteraard het design. Het gewicht van 31,1 gram gaat gecombineerd met een diameter van 32,10 millimeter en een dikte van 2,70 millimeter. Bij Goudpensioen.nl kunt u 1 troy ounce Koala platina munten van uiteenlopende jaargangen bestellen. Naast de afbeelding van de koala staat de zuiverheid van 999,5 platina eveneens op de voorzijde van de munt vermeld net als het betreffende jaartal. Een portret van koningin Elizabeth II siert de achterzijde van de munt, waar ook de nominale waarde te vinden is. u kunt een 1 troy ounce Koala platina munt bestellen, maar het is ook mogelijk om meerdere exemplaren ineens te bestellen. U profiteert dan van een prijsvoordeel.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalPlatina
Zuiverheid999,5
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
JaarDiverse
Nominale waardeAU$ 100,-
Diameter (mm)32,1
Dikte (mm)2,7
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Koala platina munt (diverse jaren)