Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz UK Lunar paard 2014 zilveren munt

De zilver 1 Oz Lunar Paard UK is afkomstig van een nieuwe serie zilveren munten met een Chinese dierenriem thema. Deze munten zijn door The Royal Mint in Groot-Brittannië geslagen en hebben een zuiverheid van 999/1000 zilver en een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Informatie met over beschikbaarheid en levertijd van dit product treft onder het tabje “Extra Informatie”. 

Niet leverbaar

SKU
ZMLUUK1T14
Producent
  • The Royal Mint

De 1 Oz zilver Lunar Paard UK munt is de eerste uitgave van een nieuwe serie Royal Mint zilveren munten. Deze serie is een eerbetoon aan de Chinese dierenriem waarin het jaar 2014 in teken van het paard staat. Dit dier wordt dan ook sierlijk afgebeeld op de munt die geslagen is in puur zilver met een gehalte van 999/1000 en een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). De munt heeft tevens een nominale waarde van 2 GBP.

Het ontwerp van de 1 Oz zilver Lunar Paard UK
De zilveren Lunar Paard munt is verkrijgbaar in zowel goud als in het zilver. Het ontwerp is afkomstig van de Chinees-Brits kunstenares Wuon-Gean Ho. Zij is erin geslaagd om Chinees symboliek en het Britse erfgoed te combineren. Net als het geval met alle Royal Mint munten, is de achterkant voorzien van het portret van Koningin Elizabeth II.

De zilveren 1 Oz Lunar Paard UK munt bestellen
Om deze zilveren munt aan uw collectie toe te voegen, plaatst u dit product in uw virtuele winkelwagen en rekent u veilig af via iDeal of een bancaire spoedoverboeking. Wij kunnen uw aankoop via de verzekerde post bij uw afleveren of u kunt deze zelf afhalen. U bent ook welkom in onze winkel in Amsterdam waar wij u graag persoonlijk helpen met het plaatsen van uw order. Aanvullende gegevens over de zilveren 1 Oz Lunar Paard UK treft u onder het tabje “Extra Informatie”.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Royal Mint
HerkomstVerenigd Koninkrijk
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2014
Oplage138.888
Nominale waardeGBP 2,-
Diameter (mm)3,1
Dikte (mm)38,6
VerpakkingMunthoes, per 20 in tube, per 500 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz UK Lunar paard 2014 zilveren munt