Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz UK Lunar schaap 2015 zilveren munt

Deze bijzondere UK Lunar Schaap 2015 munt wordt geslagen in zuiver zilver met een gehalte van 999/1000. Het weegt 1 Troy Ounce (31,1 gram) en is voorzien van een afbeelding van ter ere van 2015 – “The Year of the Sheep”.

Niet leverbaar

SKU
ZMLUUK1T15

De 1 Oz UK Lunar Schaap 2015 zilveren munt is een uitgave van de Britse The Royal Mint. Deze munt wordt ook wel de “Year of the Sheep” genoemd en is ontworpen ter viering van het jaar van de schaap. De munt is geslagen in zilver met een hoge gehalte van 999/1000 en een gewicht van exact 1 Troy Ounce, wat overeenkomt met 31,1 gram.

Het ontwerp van de zilveren UK Lunar Schaap 2015
Deze munt is voorzien van een fraai ontwerp van twee schapen afkomstig uit de Yorkshire Swaledales. Tussen hun koppen is er een Chinees symbool weergegeven. Deze illustratie is verzorgd door de kunstenares Wuon-Gean Ho, die de allereerste UK Lunar munt in het jaar 2014 heeft ontworpen. De UK Lunar munten zijn zowel interessant voor kopers van zilver als voor verzamelaars van bijzondere zilveren munten.

Uw zilveren UK Lunar Schaap munt 2015 kopen
Koop direct uw UK Lunar Schaap munten online. Plaats uw bestelling in onze webshop en betaal veilig voor uw order via iDeal of een bancaire spoedoverboeking. U kunt deze munt van zilver tevens persoonlijk aanschaffen en contant afrekenen in onze winkel in Amsterdam. Meer informatie over dit product treft u door te klikken op het “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Royal Mint
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2015
Oplage 138.888
Nominale waarde GBP 2,-
Diameter (mm) 3,1
Dikte (mm) 38,6
Verpakking Munthoes, per 20 in tube, per 500 in monsterbox
Certificaat Nee
Levertijd Niet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz UK Lunar schaap 2015 zilveren munt