Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Platypus platina munt (diverse jaren)

Deze 1 Oz Platina Platypus munt wordt gemaakt door Perth Mint in Australië. Het bevat platina met een zuiverheid van 999,5 en weegt 31,1 gram. Het ontwerp staat in het teken van het Australische vogelbekdier. Meer gegevens over dit product treft u via het tabje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
PTPLAT1T

De 1 Oz Platina Platypus munt is een uitgave van Perth Mint in Australië. Deze munt weegt precies 1 Troy Ounce, wat overeenkomt met 31,1 gram platina met een 999,5 zuiverheid. Deze exclusieve munt is gemaakt van een van de meest zeldzame edelmetalen op aarde. De munt is versierd met een afbeelding van een vogelbekdier (platypus).

De Australische 1 Oz Platina Platypus munt
Het ontwerp van deze platina munt staat traditiegetrouw in het teken van een nationaal symbool van Australië. Het vogelbekdier is een zoogdier dat uitsluitend voorkomt op Australië. De illustratie op deze platina munt geeft het dier onderwater weer. De achterzijde van deze munt laat het officiële portret van koningin Elizabeth II zien. Zij is nog steeds hoofd van de Commonwealth. De nominale waarde van deze munt wordt weergegeven als 100 Australische Dollar.

De 1 Oz Platina Platypus munt bestellen
U kunt de 1 Oz Platina Platypus munt meteen bestellen in onze webwinkel. U voegt dit product toe aan uw winkelwagen en rekent vervolgens eenvoudig en veilig af via iDeal of een bancaire spoedoverboeking. U kunt uw bestelling voor deze munt ook persoonlijk in onze winkel in Amsterdam plaatsen. Aanvullende gegevens over dit product treft u onder het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Platina
Zuiverheid 999,5
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar Diverse
Nominale waarde AU$ 100,-
Diameter (mm) 32,6
Dikte (mm) 2,7
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd Niet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Platypus platina munt (diverse jaren)