Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Mexican Libertad 2011 zilveren munt

De bijzondere 1 oz Mexican Libertad 2011 zilveren munt wordt geproduceerd door Casa de Moneda de Mexico. Deze munt is geslagen in 999/1000 puur zilver en weegt 31,1 gram. Meer gegevens treft u onder het tabje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
ZMMELI1T11
Producent
  • Casa de Mondeda de Mexico

De 1 oz Mexican Libertad 2011 zilveren munt is afkomstig van de producent Casa de Moneda de Mexico. De munten worden al decennia lang uitgegeven door Mexico en beschikken over een puurheid aan zilver van 999/1000. De Mexican Libertad zilveren munten worden als de oudste beleggingsmunten op de wereld beschouwd en zijn vooral vanwege het fraaie design bijzonder geliefd. De diameter van de 1 oz Mexican Libertad bedraagt 40,00 millimeter en de munt heeft een dikte van 2,70 millimeter. Elk jaar van uitgifte behoudt de munt dezelfde afbeelding.

De 1 oz Mexican Libertad 2011 munt in het zilver
De 1 oz Mexican Libertad zilver munt is net als uitgiften van vorige jaren voorzien van een prachtige afbeelding. Op de munt staat namelijk een afbeelding van de engel van de onafhankelijkheid. De engel draagt in de rechterhand een zogenoemde lauwerkrans die symbool staat voor overwinning. In de andere hand wordt een gebroken ketting vastgehouden, wat symbool staat voor de vrijheid. Achter de engel van de onafhankelijkheid zijn twee vulkanen te zien. De andere kant van de munt kent afbeeldingen van het Mexicaanse wapenschild in verschillende variaties.

De gewilde 1 Oz Mexican Libertad 2011 zilveren munt
De 1 oz Mexican Libertad 2011 zilver munt is een zeer gewilde zilver beleggingsmunt en dat komt voornamelijk door het prachtige design van de munt. Deze munten zijn niet alleen geschikt om zelf in de muntenverzameling op te nemen, maar kunnen ook uitstekend als uniek en origineel geschenk cadeau worden gegeven. U kunt deze 1 troy ounce Mexican Libertad zilver munt direct online bestellen. Voor aanvullende gegevens over deze munt, kunt u het tabje “Extra Informatie” raadplegen.

Let op! Het kan voorkomen dat wij dit product niet kunnen leveren nadat u deze heeft besteld. Dit product is afhankelijk van het aanbod op de markt.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantCasa de Moneda de México
HerkomstMexico
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2011
Nominale waarde-
Diameter (mm)36,1
Dikte (mm)3,6
VerpakkingMunthoes
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Mexican Libertad 2011 zilveren munt