Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Mexican Libertad 1993 zilveren munt

De 1 oz Mexican Libertad 1993 zilveren munt is een zeer gewilde zilver beleggingsmunt en dat komt voornamelijk door het prachtige design van de munt. De bijzondere munt wordt geproduceerd door Casa de Moneda de Mexico. De Mexican Libertad zilveren munten kennen een zuiverheid van 999/1000 zilver en is niet alleen geschikt om zelf in de muntenverzameling op te nemen, maar kan ook uitstekend als uniek en origineel geschenk cadeau worden gegeven.

Niet leverbaar

SKU
ZMMELI1T93
Producent
  • Casa de Mondeda de Mexico

De 1 oz Mexican Libertad 1993 zilveren munt is afkomstig van de producent Casa de Moneda de Mexico. De munten worden al decennia lang uitgegeven door Mexico en beschikken over een puurheid aan zilver van 999. De diameter van de 1 oz Mexican Libertad bedraagt 40,00 millimeter en de munt heeft een dikte van 2,70 millimeter. Elk jaar van uitgifte behoudt de munt dezelfde afbeelding.

1 oz Mexican Libertad 1993 geslagen in het zilver
De 1 oz Mexican Libertad 1993 zilver munt is net als uitgiften van vorige jaren voorzien van een prachtige afbeelding. Op de munt staat namelijk een afbeelding van de engel van de onafhankelijkheid. De engel draagt in de rechterhand een zogenoemde lauwerkrans die symbool staat voor overwinning. In de andere hand wordt een gebroken ketting vastgehouden, wat symbool staat voor de vrijheid. Achter de engel van de onafhankelijkheid zijn twee vulkanen te zien. De andere kant van de zilveren munt kent afbeeldingen van het Mexicaanse wapenschild in verschillende variaties.

Koop de 1 oz Mexican Libertad 1993 direct
De Mexican Libertad 1993 in het zilver wordt als een van de oudste beleggingsmunten op de wereld beschouwd en is vooral vanwege het fraaie design bijzonder geliefd. U kunt deze 1 troy ounce Mexican Libertad zilver munt uit het jaar 1993 direct online bestellen. Voeg het artikel aan uw winkelwagen toe en reken veilig en vertrouwd af. Meer informatie over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”

Let op! Het kan voorkomen dat wij dit product niet kunnen leveren nadat u deze heeft besteld. Dit product is afhankelijk van het aanbod op de markt.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantCasa de Moneda de México
HerkomstMexico
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar1993
Nominale waarde-
Diameter (mm)36,1
Dikte (mm)3,6
VerpakkingMunthoes
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Mexican Libertad 1993 zilveren munt