Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Maple Leaf 2000 zilveren munt

Deze zilveren munt is een Maple Leaf 2000 welke werd uitgegeven door de Royal Canadian Mint. De munt is geslagen in zilver met een zuiverheid van 999,9/1000. Dit is de eerste uitgave ooit van deze wereldberoemde serie.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMMALE1T00
€ 54,99

Deze zilveren Canadese Maple Leaf 2000 behoort tot de een van de eerste versies van de fraaiste beleggingsmunten in de wereld. Sinds de invoering in 1988, is de Maple Leaf uitgegroeid tot een zeer populaire muntenserie in zowel zilver als goud. De munt staat bekend als de eerste beleggingsmunt met een zilvergehalte van 999,9/1000. Tevens zijn er Maple Leafs verkrijgbaar in palladium en platina. De zilveren versie wordt elk jaar opnieuw uitgebracht en wordt gemunt in het gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram).

De kenmerken van de Canadese Maple Leaf 2000
Het ontwerp van de Canadian Maple Leaf lijkt in vele opzichten op de munt zoals wij hem vandaag de dag kennen. Met de bekende afbeelding van het esdoornblad – een symbool voor Canada. Op deze kant van de munt lezen wij dat deze 999,9 fijn zilver is geslagen. Op de achterkant zien wij het portret van een jongere Elizabeth II. Zij is koningin van het Verenigd Koninkrijk en hoofd van het Britse Gemenebest van Naties, waar Canada ook aan toebehoort.

Bestel direct uw Maple Leaf 2000 in het zilver
Deze Maple Leaf 2000 is een geschikte zilveren munt voor zowel verzamelaars als beleggers in zilver. Deze Maple leaf uit 2000 wordt u aangeboden zolang verkrijgbaar. Er zijn destijds 343.800 exemplaren van geslagen door producent Royal Canadian Mint. Meer gegevens en beschikbaarheid van dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Op de munt kan sporen van melkvlekken / witte vlekken zijn. Hier is helaas niks aan te doen. Dit is een bekend fenomeen bij de Maple Leaf munten.
*** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
**** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant Royal Canadian Mint
Herkomst Canada
Metaal Zilver
Zuiverheid 999,9
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2000
Nominale waarde CA$ 5,-
Diameter (mm) 3,1
Dikte (mm) 38
Verpakking Munthoes
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Maple Leaf 2000 zilveren munt