Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Kongo Gorilla 2017 zilveren munt

Bestel direct de 1 Oz Kongo Gorilla 2017 zilveren munt. Een prachtig ontworpen munt die in het teken staat van de Kongolese zilverrug gorilla. Geslagen in puur zilver met een gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram). Gelimiteerde uitgave van 75.000 munten. Meer productgegevens treft u onder het kopje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
ZMKOGO1T17

Deze 1 Oz Kongo Gorilla 2017 zilveren munt is de derde munt uit de Kongo Gorilla serie, welke jaarlijks wordt uitgegeven door de Amerikaanse munthuis bekend onder de naam Scottsdale Silver. Het ontwerp van de munt staat volledig in het teken van de Kongolese zilverrug gorilla en is geslagen in 1 troy ounce (31,1) gram puur zilver met een zuiverheid van 999/1000.

Kenmerken van de 1 Oz Kongo Gorilla 2017
Het ontwerp van deze zilveren munt is wederom zeer indrukwekkend. Wij zien een gedetailleerde afbeelding van een brullende zilverrug gorilla . Deze munt met Afrikaanse thema, is een uitgave van de Amerikaanse maker Scottsdale Silver in samenwerking met de Republiek Kongo en vertegenwoordigt daarom een nominale waarde van 5.000 Kongolese frank. Deze derde editie is uitgebracht als een gelimiteerde uitgave van slechts 75.000 zilveren munten voor wereldwijd verkoop.

Bestel direct uw 1 Oz Kongo Gorilla 2017 zilveren munt
U kunt de 1 Oz Kongo Gorilla 2017 zilveren munt direct bestellen online of in onze winkel. Deze munt is beperkt verkrijgbaar en wordt u aangeboden zolang verkrijgbaar via de producent. Gegevens over onder andere de afmeting en herkomst van deze zilveren Kongo Gorilla 2017 munt treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantScottsdale Mint
HerkomstKongo
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2017
Oplage75.000
Nominale waardeFranc CFA 5.000,-
Diameter (mm)39
Dikte (mm)3,2
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Kongo Gorilla 2017 zilveren munt