Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Niue Schildpad 2016 zilveren munt

De 1 oz Niue Schildpad 2016 is een munt van puur zilver en geslagen door de fabrikant New Zealand Mint in Nieuw-Zeeland. De munt is zowel een uitstekende manier om fysiek zilver aan te kopen, maar kan door verzamelaars aan de muntencollectie worden toegevoegd.

Niet leverbaar

SKU
ZMFITA1T16

De 1 oz Niue Schildpad 2016 zilveren munt is afkomstig van de fabrikant New Zealand Mint in Nieuw-Zeeland en wordt jaarlijks door het munthuis geslagen. Deze 1 oz Fiji Schildpad 2016 kan uitstekend aan de collectie van muntenverzamelaars worden toegevoegd of gekocht worden als fysiek zilveren object. Deze 1 troy ounce zilveren munt heeft een nominale waarde van 2 dollar ofwel NZ$ 2,- en kent een zuiverheid van 999,9 puur zilver. De diameter bedraagt 40,50 millimeter en de munt kent een dikte van 3,25 millimeter.

Afbeelding op 1 oz Niue Schildpad 2016 Zilver
De 1 Oz Niue Schildpad 2016 zilveren munt in het zilver is een fraai ontworpen munt die in het teken staat van een geliefd zeedier. De schildpad staat op de munt afgebeeld in een zwemmende positie en wordt omringd door luchtbellen. De keerzijde bevat het portret van koningin Elizabeth, hoofd van het Gemenebest.

1 oz Niue Schildpad 2016 kopen
U kunt in het bezit komen van deze bijzondere munt door meteen uw bestelling online te plaatsen. U ontvangt een zilveren munt in het gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram), geslagen in het jaar 2016. Meet gegevens over deze munt treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantNew Zealand Mint
HerkomstNiue
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2016
Nominale waardeNZ$ 2,-
Diameter (mm)40,5
Dikte (mm)3,2
VerpakkingMunthoes, per 20 in tube, per 500 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Niue Schildpad 2016 zilveren munt