Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Britannia 2016 zilveren munt

Bestel direct de 1 Oz Britannia 2016 zilveren munt. Dit fraai ontworpen munt is geslagen met een illustratie van Britannia en heeft een zilvergehalte van 999/1000 en een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Meer gegevens over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMBRIT1T16
€ 43,53

De populaire 1 Oz Britannia 2016 zilveren munt is een uitgave van de The Royal Mint in Groot-Brittannië. Al sinds de jaren 80 populair in het goud, nu ook een aantal jaren te koop in deze zilveren versie met de iconische afbeelding van Britannia. Sinds 2013 is deze Britannia munt geslagen in zilver met een zuiverheid van 99,9% zilver (voorheen was dit 95,8%).

Kenmerken van de 2016 editie 1 Oz Britannia zilveren munt
Vanaf 2015 is deze zilveren munt verschenen met een iets aangepast ontwerp vergeleken met voorgaande jaren door de toevoeging van een achtergrond van reliëf. Britannia zelf is de vrouwelijke personificatie van Groot-Brittannië. Zij wordt op de munt afgebeeld met haar schild en helm. De zilveren Britannia 2016 munt heeft een gewicht van 1 Troy Ounce, welke overeenkomt met 31,1 gram puur zilver. 

Koop de 1 Oz Britannia 2016 zilveren munt
Deze zilveren munt koopt u direct online in de Goudpensioen webwinkel. Voeg dit artikel aan uw winkelwagen toe en reken veilig en vertrouwd af. Voor aanvullende gegevens over de beschikbaarheid en verwachte levertijd van deze munt, klikt u op het tabje “Extra informatie”.
 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantThe Royal Mint
HerkomstVerenigd Koninkrijk
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2016
Nominale waardeGBP 2,-
Diameter (mm)38,6
Dikte (mm)2,7
VerpakkingMunthoes, per 25 in tube, per 500 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Britannia 2016 zilveren munt