Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Britannia 2015 zilveren munt

Bestel direct de 1 Oz Britannia 2015 zilveren munt. Dit fraai ontworpen munt is geslagen met een illustratie van Britannia en heeft een zilvergehalte van 999/1000 en een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Meer gegevens over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

Niet leverbaar

SKU
ZMBRIT1T15
Producent
  • The Royal Mint

De populaire 1 Oz Britannia 2015 zilveren munt is een uitgave van de The Royal Mint in Groot-Brittannië. Al sinds de jaren 80 populair in het goud, nu ook te koop in deze zilveren versie met de iconische afbeelding van Britannia. Sinds 2013 is deze Britannia munt geslagen in zilver met een zuiverheid van 99,9% zilver (voorheen was dit 95,8%).

2015 editie 1 Oz Britannia zilveren munt
In het jaar 2015 is deze zilveren munt verschenen met een iets aangepast ontwerp vergeleken met voorgaande jaren door de toevoeging van een achtergrond van reliëf. Britannia zelf is de vrouwelijke personificatie van Groot-Brittannië. Zij wordt op de munt afgebeeld met haar schild en helm. De zilveren Britannia 2015 munt heeft een gewicht van 1 Troy Ounce, welke overeenkomt met 31,1 gram zilver.  

De 1 Oz Britannia 2015 zilveren munt kopen
Deze koopt u direct online in de Goudpensioen webwinkel. Voeg dit artikel aan uw winkelwagen toe en reken veilig en vertrouwd af. Voor aanvullende gegevens over de beschikbaarheid en verwachte levertijd van dit product, klikt u op het tabje “Extra informatie”.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Royal Mint
HerkomstVerenigd Koninkrijk
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2015
Nominale waardeGBP 2,-
Diameter (mm)38,6
Dikte (mm)2,7
VerpakkingMunthoes, per 25 in tube, per 500 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Britannia 2015 zilveren munt