Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 gram Perth Mint goudstaaf met certificaat

Dit het kleinste Perth Mint goudbaartje met een gewicht van slechts 1 gram puur goud. U ontvangt uw baartje in een certicard verpakking voorzien van alle gegevens over de afkomst, zuiverheid en het gewicht van het goud.

Niet leverbaar

SKU
GBP1

De 1 gram Perth Mint goudstaaf is één van de goudstaven van munthuis Perth Mint. Munthuis Perth Mint is een gerenommeerd munthuis in Australië, dat al vele jaren gespecialiseerd is in het produceren van de beste kwaliteit gouden munten, goudstaven en goudbaren. Verzamelt u gouden producten zoals gouden munten, goudstaven en goudbaren of bent u op zoek naar een uniek cadeau voor een liefhebber van goudstaven? Dan is de 1 gram Perth Mint goudstaaf de moeite waard.

Kenmerken van de 1 gram Perth Mint goudstaaf
De 1 gram Peth Mint goudstaaf is een unieke goudbaar met een gewicht van 1 gram. De kwaliteit van de goudstaaf van Perth Mint is op dit moment de beste kwaliteit op de markt, waardoor deze goudstaaf erg geliefd is onder verzamelaars van kwalitatief hoogwaardige goudstaven. Zo heeft de 1 gram Perth Mint goudstaaf een zuiverheid van 99,9 procent goud, waardoor deze goudstaaf een zeer hoge waarde heeft.

Het ontwerp van de 1 gram Perth Mint goudstaaf
De 1 gram Perth Mint goudstaaf heeft zowel een ontwerp aan de voorzijde van het goudbaartje als aan de achterzijde. Aan de voorzijde van de goudstaaf ziet u het beeldmerk van Perth Mint (de zwarte zwaan), het gewicht van de goudstaaf en de zuiverheid van het goud. Draait u de goudstaaf om, dan ziet u kleine afbeeldingen van kangoeroes. Omdat de kangoeroe het nationale symbool van Australië zijn, hebben ook deze dieren een belangrijke rol gekregen in het ontwerp van de goudstaaf van Perth Mint.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal1 gram
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)14
Hoogte (mm)24
Dikte (mm)1,5
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
KwaliteitNieuw
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 gram Perth Mint goudstaaf met certificaat