Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 gram Kinebar goud

De 1 gram Kinebar goud Heraeus wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Heraeus is als producent van het goudbaartje van 1 gram door het LBMA geaccrediteerd, zodat de verhandelbaarheid wereldwijd gegarandeerd is. Het gehalte aan goud en het gewicht van de 1 gram Kinebar goud Heraeus is daardoor bovendien gegarandeerd.

Niet leverbaar

SKU
GBHK1

1 gram Kinebar goud Heraeus
De Heraeus Kinebar van 1 gram beschikt over de Good Delivery Status van de London Bouillon Market Association. Deze organisatie reguleert de goudmarkt al vanaf 1987 en is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband van goudhandelaren die sinds in begin van de twintigste eeuw in de wereldgoudhandel structuur hebben aangebracht. De 1 gram Kinebar goud van Heraeus is een goudbaartje dat altijd weer verhandeld kan worden en wordt uiteraard in een fraaie verpakking geleverd.

Heraeus 1 gram Kinebar goud
De Heraeus 1 gram Kinebar goud is online als enkel goudbaartje te bestellen, maar het behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden om direct een bestelling voor meerdere Heraeus goudbaren te plaatsen. De prijs per Heraeus 1 gram Kinebar goud is in verhouding lager bij een bestelling van meerdere goudbaren tegelijk. De totale prijs daalt naarmate u meer van deze goudbaartjes tegelijk bestelt. U kunt naast de afbeelding van de Heraeus 1 gram Kinebar goud het verschil in prijs per hoger aantal zien. De Kinebar van 1 gram kan uiteraard ook uitstekend als een origineel geschenk dienen ter viering van een feestelijke gelegenheid.

Goudbaar kopen
Een goudbaar kopen in de vorm van een 1 Kinebar goud Heraeus is online eenvoudig te realiseren. U krijgt bij het kopen van een 1 gram goudbaar van Heraeus een certificaat geleverd. U hoeft bij een goudbaar kopen geen btw te betalen over de prijs, want de 1 Kinebar goud Heraeus is namelijk vrijgesteld van BTW net als andere goudbaren die als beleggingsgoud worden aangemerkt. De Kinebar van 1 gram verschilt ten opzichte van de standaard goudbaar van 1 gram van Heraeus. Op de achterzijde bevindt zich namelijk een hologram, dat tevens als echtheidskenmerk dient.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant Heraeus
Herkomst Duitsland
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 1 gram
Zuiverheid 999,9
Breedte (mm) 8,7
Hoogte (mm) 15
Dikte (mm) 0,5
Verpakking Plastic
Certificaat Ja
Levertijd Niet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 gram Kinebar goud