Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1/2 Oz Lunar Series II Paard 2014 zilveren munt

De 1/2 oz Lunar Paard zilveren munt 2014 wordt geslagen door Royal Australian Mint en is een waardevol object voor verzamelaars, maar kan ook perfect gekocht worden om als geschenk te worden weggegeven. Het prachtig ontwerp bevat een afbeelding van twee paarden naast het water.

Niet leverbaar

SKU
ZMLUN1/2T14
Producent
  • The Perth Mint

Lunar Series II in het zilver
Deze Lunar Paard zilveren munt van een 1/2 Troy Ounce is onderdeel van de Lunar Series II die is ontworpen volgens de Chinese maankalender. Perth Mint heeft het centraal gesteld in het ontwerp van deze zilveren munt die is vervaardigd van 99,9% puur zilver. Lunar munten wisselen elk jaar van ontwerp en worden in een beperkt aantal geproduceerd. De Lunar Series is daarom ongekend populair, vooral in Azië, waar men deze munten fanatiek verzamelt. De serie verschijnt zowel in het zilver en het goud. De zilveren munten laten een afbeelding zien van twee paarden bij een waterstroom. Het Chinees teken voor Year of the Horse staat ook afgebeeld. De andere zijde van de munt bevat een portret van Elizabeth II koningin van Groot-Brittannië.

1/2 oz zilveren munt Lunar Paard 2014
De 1/2 oz Lunar Paard zilveren munt 2014 2014 heeft een diameter van 36,60 millimeter en een dikte van 2,30 millimeter. Het gewicht van 1/2 troy ounce is gelijk aan 15,55 gram. Deze 1/2 oz zilveren munt heeft daarnaast een nominale waarde die vermeld staat op de achterzijde van 50 Australische cent. Op de voorzijde van de munt is de Britse koningin Elizabeth II met kroon op afgebeeld op de munt te zien. De 1/2 oz Lunar Series II Paard zilveren munt 2014 is van puur zilver met een fijnheid van 999/1000. Elke munt wordt geleverd in zijn orginele capsule. U kunt nu uw bestelling plaatsen in onze veilige webshop.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal15,55 gram | 1/2 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2014
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)36,6
Dikte (mm)2,3
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1/2 Oz Lunar Series II Paard 2014 zilveren munt