Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1/10 Oz Lunar Series II Hond 2018 gouden munt

Volgens de Chinese jaartelling is 2018 bekend als “het jaar van de hond”. Daarom wordt deze 1/10 Oz Lunar Hond 2018 gouden munt geslagen met de afbeelding van een hond als thema. De munt is ontworpen in een gewicht van 3,11 gram fijn goud en wordt nieuw geleverd in een capsule.

Niet leverbaar

SKU
GMLU1/10T18
Producent
  • The Perth Mint

Wederom heeft de Perth Mint een prachtige gouden munt ontworpen: de 1/10 Oz Lunar Hond 2018. Dit is inmiddels de elfde munt uit de Lunar Series II, geïnspireerd door symbolen uit de Chinese dierenriem. Het jaar 2018 staat volledig in het teken van de hond en op deze gouden munt zien wij een hond afgebeeld in een rotsachtige omgeving. De keerzijde geeft het portret weer van de Britse koningin Elizabeth II samen met het jaar 2018 en gegevens over het gewicht en fijnheid van het goud.

Lunar Hond 2018: 1/10 Troy Ounce verzamelmunt
Deze 1/10 Oz Lunar Hond gouden munt bevat 99.99% puur goud in een gewicht van 3,11 gram met een zeer gedetailleerde afwerking. De munt is verkrijgbaar in vele verschillende maten vanaf 1/20 troy ounce tot een reuze exemplaar van 1 kilo. Elk jaar wordt een beperkt aantal van deze munten geproduceerd. Deze munten blijven daarom niet lang verkrijgbaar en ook hier geldt op=op.

Bijzondere 1/10 Oz Lunar Hond 2018 gouden munt kopen
De Lunar series blijft ongekend populair, vooral in China waar deze munten fanatiek worden verzameld. Ook in de rest van de wereld is deze gouden munt erg populair als verzamel- en beleggingsmunt. Op de website van Goudpensioen vindt u alle denominaties van de gouden Lunar Hond munten. In onze veilige webshop bestelt u eenvoudig en snel uw munt. Specificaties treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalGoud
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal3,11 gram | 1/10 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2018
Nominale waardeAU$ 15,-
Diameter (mm)18,6
Dikte (mm)2
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1/10 Oz Lunar Series II Hond 2018 gouden munt