Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Wiener Philharmoniker

14 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

De zilveren Wiener Philharmoniker, ook wel Vienna Philharmonic Coin genoemd, wordt geslagen door de Royal Austrian Mint in 99,9% puur zilver. Deze zilveren munt is de eerste zuivere zilveren beleggingsmunt (bullion) van Europa en wordt geproduceerd sinds 2008. De munt kan beschouwd worden als de Europese tegenhanger van de Maple Leaf en is ook zeer populair onder beleggers en verzamelaars. Net als de Maple Leaf, wordt de Wiener Philharmoniker ook uitgebracht als een gouden versie.

Prachtig ontworpen Vienna Philharmonic munt
Het ontwerp van deze munt staat helemaal in het teken van het wereldberoemd Weense Filharmonisch Orkest. Op de voorzijde zijn er verschillende muziekinstrumenten afgebeeld waaronder een viool en een harp. Op de andere kant van de munt is de thuishaven van het orkest, het orkestgebouw met de bekende pilaren in Wenen, te zien. De Philharmoniker munt heeft een nominale waarde van 1,50 Euro en is een wettig betaalmiddel in Oostenrijk. De intrinsieke waarde van het zilver is echter vele malen groter.

Zilver Wiener Philharmoniker kopen
Voor zowel beleggers als verzamelaars is de Wiener Philharmoniker een interessante optie. De populariteit van deze evenaart die van de Maple Leaf en de munt is net zo zuiver. Deze munten zijn verkrijgbaar per stuk, maar kunnen ook geleverd worden in tubes van 20 stuks. Daarnaast is er een speciale Monsterbox verkrijgbaar met ruimte voor 25 tubes met in totaal 500 munten. Zo kunt u grote partijen Wiener Philharmoniker munten makkelijk en veilig opbergen. De munten kunnen zowel in onze winkel als via onze webshop direct besteld worden.

Munze Osterreich