Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Zilveren muntbaren

16 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
5 gram zilveren muntbaar

De 5 gram muntbaar is gegoten in 99,9% puur zilver en bedrukt met de officiële muntstempels van de producent. Met dit product breidt u uw collectie zilver op een bijzondere wijze uit.

Meer info
10 gram zilveren muntbaar

De 10 gram muntbaar is gegoten in 99,9% puur zilver en bedrukt met de officiële muntstempels van de producent. Met dit product breidt u uw collectie zilver op een bijzondere wijze uit.

Meer info
1 Oz Rectangular Dragon 2019 zilveren muntbaar

Deze 1 Oz Rectangular Dragon 2019 munt is de eerste rechthoekige zilveren munt ooit uitgegeven door Perth Mint. Mooi ontworpen met een afbeelding van een Chinese draak en voorzien van een nominale waarde van 1 Australische dollar. Geslagen in 31,1 gram puur zilver en uitgeven in oplage van 500.000.

Meer info
20 gram zilveren muntbaar

De 20 gram muntbaar is gegoten in 99,9% puur zilver en bedrukt met de officiële muntstempels van de producent. Met dit product breidt u uw collectie zilver op een bijzondere wijze uit.

Meer info
1 Oz Rectangular Dragon 2018 zilveren muntbaar
€ 26,24

Deze 1 Oz Rectangular Dragon 2018 munt is de eerste rechthoekige zilveren munt ooit uitgegeven door Perth Mint. Mooi ontworpen met een afbeelding van een Chinese draak en voorzien van een nominale waarde van 1 Australische dollar. Geslagen in 31,1 gram puur zilver en uitgeven in oplage van 500.000.

Meer info
1 Troy Ounce (31,1 gram) zilveren muntbaar

De 1 troy ounce muntbaar is gegoten in 99,9% puur zilver en bedrukt met de officiële muntstempels van de producent. Met dit product breidt u uw collectie zilver op een bijzondere wijze uit.

Meer info
2 Oz Canada MapleFlex 2018 zilveren muntbaar

De 2 Oz Canada MapleFlex 2018 is een muntbaar met een Canadese thema. Deze baar heeft een totaalgewicht van 62,2 gram en onderverdeeld in in baartjes van 1/20 Oz, 1/10 Oz en 1/4 Oz. Meer gegevens over dit product treft u onder het kopje “Extra Informatie”.

Meer info
100 gram zilveren muntbaar

De 100 gram muntbaar is gegoten in 99,9% puur zilver en bedrukt met de officiële muntstempels van de producent. Met dit product breidt u uw collectie zilver op een bijzondere wijze uit.

Meer info
100 gram zilver Combibar muntbaar (100 x 1 gram)

De zilveren CombiBar wordt geleverd als één zilverbaar van 100 gram. Deze Combibar heeft een fijnheid van 99,9% puur zilver. Doordat deze zilveren Combibar makkelijk te delen is kunt u zelf kleinere zilverbaartjes maken. Deze zilver CombiBar wordt nieuw in een capsule geleverd direct van de smelter. De Cook Islands zilveren Combibar komt zonder certificaat. Elke 1 gram zilverbaartje is voorzien van officiële stempels van de smelter met gehalte aanduiding en het gewicht.

Meer info
10 x 10 gram zilver Combibar muntbaar

De zilveren 10 x 10 gram Combibar koopt u als een afbreekbaar baartje met een totaalgewicht van 100 gram. U kunt dan uw Combibar makkelijk verdelen in kleinere zilverbaartjes van 10 gram die voorzien zijn van de officiële stempels van de smelter en een nominale waarde van 1 Dollar. Meer gegevens over dit product treft u onder het tabje “Extra Informatie”.

Meer info
250 gram zilveren muntbaar

De 250 gram muntbaar is gegoten in 99,9% puur zilver en bedrukt met de officiële muntstempels van de producent. Met dit product breidt u uw collectie zilver op een bijzondere wijze uit.

Meer info
500 gram zilveren muntbaar

De 500 gram muntbaar is gegoten in 99,9% puur zilver en bedrukt met de officiële muntstempels van de producent. Met dit product breidt u uw collectie zilver op een bijzondere wijze uit.

Meer info
1 Kilogram zilveren muntbaar

De 1 kilogram muntbaar is gegoten in 99,9% puur zilver en bedrukt met de officiële muntstempels van de producent. Met dit product breidt u uw collectie zilver op een bijzondere wijze uit.

Meer info
100 Troy Ounce (3,11 Kilogram) zilveren muntbaar
Request Quote

De 100 troy ounce muntbaar is gegoten in 99,9% puur zilver, weegt 3,11 kilo en bedrukt met de officiële muntstempels van de producent. Met dit product breidt u uw collectie zilver op een bijzondere wijze uit.

Meer info
5 Kilogram zilveren muntbaar
€ 2.685,02 Vanaf € 2.645,02

De 5 kilo muntbaar is gegoten in 99,9% puur zilver en bedrukt met de officiële muntstempels van de producent. Met dit product breidt u uw collectie zilver op een bijzondere wijze uit.

Meer info
15 Kilogram zilveren muntbaar
€ 7.880,07 Vanaf € 7.840,07

De 15 kilo muntbaar is gegoten in 99,9% puur zilver en bedrukt met de officiële muntstempels van de producent. Met dit product breidt u uw collectie zilver op een bijzondere wijze uit.

Meer info

16 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Zilveren muntbaren zijn munten in een baarvorm. Oftwel een zilverbaar voorzien van een officiele muntstempel. Deze munten zijn dan ook een wettig betaalmiddel in het land van herkomst. De zilver muntbaren zijn een uitstekend alternatief voor beleggers en verzamelaars die zilver wensen te kopen in baarvorm zonder het 21% BTW tarief. Doordat deze zilveren muntbaren onder de marge regeling worden verkocht, koopt u zilver zonder BTW. Daarnaast zijn de zilveren muntbaren makkelijk te stapelen en op te slaan. Zo kunt u uw verzameling op een zeer diverse wijze uitbreiden.

Umicore zilver muntbaar
De zuiverheid van deze muntbaren is 99,9% puur zilver. De Andorra muntbaren hebben de hoogste kwaliteit zilver en worden gegoten door Umicore, een wereldberoemd en L.B.M.A. erkend edelmetaalbedrijf. De Cook Islands muntbaar wordt vervaardigd in Duitsland door Heimerle Meule, een van de grootste edelmetaalbedrijven van Europa en eveneens door de L.B.M.A. gekeurd. U bent hierdoor gegarandeerd van kwaliteitszilver en van een product dat tot een zeer hoge standaard is afgewerkt.

Zilver muntbaar kopen

Ons aanbod zilver muntbaren treft u hier. De baren zijn al verkrijgbaar vanaf de 10 gram muntbaar tot aan muntbaren met een gewicht van 15 kilo aan zilver. Onder het kopje “Extra Informatie” op de productpagina kunt u gegevens vinden over onder andere de afmeting en levertijd van de zilveren muntbaar die u wenst te bestellen. U kunt dan ook meteen uw order plaatsen door het product toe te voegen aan uw virtuele winkelwagen.