Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

15 kg Andorra Zilveren muntbaar

Meer afbeeldingen

15 kg Andorra Zilveren muntbaar

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Niet leverbaar

Beschikbaarheid: Niet in voorraad.

€ 8.515,75
  • Koop 3 voor € 8.505,75 per stuk.  
  • Koop 5 voor € 8.495,75 per stuk.  
  • Koop 10 voor € 8.485,75 per stuk.  
  • Koop 25 voor € 8.475,75 per stuk.  

Snel overzicht

Een 15 kilo muntbaar van Andorra. Deze muntbaar is nieuw gegoten en is een wettig betaalmiddel in Andorra. Deze 15 kilo muntbaar is gegoten van zuiver zilver met een gehalte van 999/1000.


Deze 15 kg Andorra zilveren muntbaar is nieuw op de markt en afkomstig van Umicore. Umnicore reageert hiermee op de toegenomen vraag van beleggers. Umnicore is de enige fabrikant met een dergelijk zware zilveren bar in het programma.

15 kg wettig betaalmiddel!
De baren zijn net zoals normale zilver baren geproduceerd in een kwaliteit van 0.999 fijn zilver. Het enige verschil is het muntstempel van Andorra met de nominale waarde van 30 diner. Door deze nominale waarde zijn deze muntbaren een wettig betaalmiddel in Andorra.

Zilveren kwaliteitskeurmerk
De 15 kg Andorra zilveren muntbaar draagt de ‘Good Delivery Status’ voor zilver . Deze  ‘London Good Delivery’ status houdt in dat de producent van deze muntbaren goedgekeurd  is door de leden van de London Bullion Market. Met dit kwaliteitskeurmerk kunnen de 15kg Andorra zilveren muntbaren van Goudpensioen.nl overal ter wereld  worden eenvoudig worden verhandeld. Daarnaast zijn de Andorra muntbaren voorzien van een Umicore stempel en zijn ze LBMA geaccrediteerd.

Umicore zilver en goudbaren
Naast het produceren van zilveren en gouden muntbaren , raffineert materiaaltechnologiegroep Umicore (het vroegere Degussa), ook platina, palladium, rhodium, iridium en  ruthenium. Umicore  is grootste producenten van goud en zilverproducten wereldwijd. Het internationale hoofdkantoor staat in Brussel, België.

Zilveren muntbaren kopen zonder BTW
Door de introductie van de Andorra  zilveren muntbaar kunnen particulieren nu ook voordelig grotere  hoeveelheden zilver kopen. Op de zilveren muntbaren wordt de margeregeling toegepast. Dit betekent dat er alleen over de brutowinstmarge 19 % btw wordt berekend. De btw wordt niet weergegeven op de factuur. Een normale zilver baar mag niet worden verhandeld onder de margeregeling en wordt daardoor belast met 19 % btw over de verkoopprijs. U koopt nu dus ook als  particulier zilver zonder btw!

Muntbaren
Door de vorm van deze munten kunnen ze makkelijk op elkaar gestapeld worden. Hierdoor kunt u makkelijk de muntbaren opbergen.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in originele verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Metaal Zilver
Gewicht 15 kilo
Zuiverheid 999/1000
Afmeting 100 x 235 x 75 mm
Nominale waarde 450,- Diners
Certificaat Nee
Herkomst Andorra
Levertijd Niet leverbaar
BTW Tarief Marge tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 15 kg Andorra Zilveren muntbaar

Hoe waardeert u dit product?*
Product waarde