Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Zilverbaren

16 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
10 gram zilverbaar Umicore

Wilt u ook het zuivere 10 gram Umicore zilverbaartje kopen? Umicore is een LBMA geaccrediteerde smelter waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Door deze accreditatie heeft het zilverbaartje een Good Delivery Status. Deze status is van belang bij een toekomstige verkoop en betekent dat het baartje niet opnieuw geanalyseerd hoeft te worden. Dit 10 gram zilverbaartje is nieuw geperst van de hoogste kwaliteit 99,9% puur zilver.

Meer info
20 gram zilverbaar Umicore

Het dubbele van de 10 gram zilverbaartje is natuurlijk de 20 gram Umicore zilverbaartje. Deze zilverbaartje wordt geproduceerd met de hoogste kwaliteit 999 fijn zilver en komt van een LBMA gecertificeerde smelter. Door de "Good Delivery" status blijft uw aankoop wereldwijd verhandelbaar. Voor aanvullende gegevens klikt u op het tabje "Extra Informatie".

Meer info
1 Oz zilverbaar Umicore (31,1 gram)

De 31,1 gram ofwel 1 Troy Ounce zilverbaartje heeft het gewicht van de standaard handelseenheid voor edelmetalen op de wereldmarkt. Dit zilverbaartje wordt nieuw geslagen in 99,9% puur zilver. Door zijn "Good Delivery" status kunt u uw zilver wereldwijd moeiteloos verhandelen. Klik op het tabje "Extra Informatie" voor aanvullende gegevens en beschikbaarheid van dit product.

Meer info
50 gram zilverbaar Umicore

Zilver kopen in de vorm van een 50 gram zilverbaartje. Deze zilverbaar wordt nieuw geslagen door Umicore en heeft een "Good Delivery Status". Hierdoor is de kwaliteit van het zilver altijd gegarandeerd en 99,9% puur. Voor aanvullende gegevens en levertijd van dit product kunt u op het tabje "Extra Informatie" klikken.

Meer info
100 gram zilverbaar Umicore

Wilt u ook 100 gram Umicore zilverbaar kopen. Deze zilverbaar wordt direct geleverd van de smelter en is voorzien van de officiële stempels en verpakt in een plastic. Umicore is een LBMA geaccrediteerde smelter waardoor een altijd kwaliteit zilverbaren krijgt. Aanvullende gegevens over dit artikel treft u onder het tabje "Extra Informatie".

Meer info
100 gram zilverbaar Combibar (100 x 1 gram)

De zilveren CombiBar is een zilverbaar van 100 gram die verdeeld is in afbreekbare 1 gram stukjes. Deze Combibar is gemaakt van 99,9% puur zilver. Elk 1 gram zilverbaartje is voorzien van officiële stempels van de smelter met gehalte aanduiding en het gewicht zodat u van optimale financiële flexibiliteit kunt genieten. Kijk voor meer product gegevens onder het tabje "Extra Informatie".

Meer info
100 gram zilver Combibar muntbaar (100 x 1 gram)

De zilveren CombiBar wordt geleverd als één zilverbaar van 100 gram. Deze Combibar heeft een fijnheid van 99,9% puur zilver. Doordat deze zilveren Combibar makkelijk te delen is kunt u zelf kleinere zilverbaartjes maken. Deze zilver CombiBar wordt nieuw in een capsule geleverd direct van de smelter. De Cook Islands zilveren Combibar komt zonder certificaat. Elke 1 gram zilverbaartje is voorzien van officiële stempels van de smelter met gehalte aanduiding en het gewicht.

Meer info
10 x 10 gram zilver Combibar muntbaar

De zilveren 10 x 10 gram Combibar koopt u als een afbreekbaar baartje met een totaalgewicht van 100 gram. U kunt dan uw Combibar makkelijk verdelen in kleinere zilverbaartjes van 10 gram die voorzien zijn van de officiële stempels van de smelter en een nominale waarde van 1 Dollar. Meer gegevens over dit product treft u onder het tabje “Extra Informatie”.

Meer info
250 gram zilverbaar Umicore

U koopt hier een nieuw gegoten 250 gram Umicore zilverbaar. Deze zilverbaar wordt u aangeboden met een "Good Delivery Status" waardoor hij makkelijk weer te verkopen is. Een 99,9% puur zilveren baar met de stempels van de smelter. Zie het tabje "Extra Informatie" voor aanvullende gegevens en beschikbaarheid van dit product.

Meer info
500 gram zilverbaar Umicore

Een Umicore van 500 gram zilverbaar is een zilver baar gegoten in 99,9% puur zilver. Dooordat deze zilverbaar u aangeboden wordt met een "Good Delivery Status" is hij ook makkelijk weer te verkopen. U kunt aanvullende gegevens over dit product onder het tabje "Extra Informatie".

Meer info
1 kilo zilverbaar Umicore

Zilverbaar van 1000 gram of wel 1 kilo zilverbaar. Deze kilo baar zilver kunt u in Amsterdam kopen bij Goudpensioen. Bij de specialist in edelmetalen ontvangt u altijd de hoogste kwaliteit zilver. Voor afmetingen en beschikbaarheid kunt u op het tabje "Extra Informatie" klikken.

Meer info
5 kilo zilverbaar Umicore
€ 2.890,56 Vanaf € 2.873,62

Een 5 kilo Umicore zilverbaar kopen van de hoogste kwaliteit zilver doet u bij Goudpensioen in Amsterdam. Deze 5 kilo zilverbaar heeft een "Good Delivery Status" van de London Bullion Market Association (LBMA) en is daardoor makkelijk te verhandelen. Bestel direct of klik op het tabje voor overige gegevens en verwachte levertijd.

Meer info
10 kilo zilverbaar Schöne Edelmetaal
€ 5.750,55 Vanaf € 5.726,35

Deze grote 10 kilo zilverbaar koopt u direct en veilig in onze webwinkel. Deze zilverbaar wordt op bestelling voor u gegoten in de hoogste kwaliteit zilver met een zuiverheid van 999/1000. Aanvullende gegevens en de verwachte levertijd van dit artikel treft u onder het tabje "Extra Informatie".

Meer info
15 kilo zilverbaar Umicore
€ 8.579,96 Vanaf € 8.531,56

Deze 15 kilo zilverbaar wordt u nieuw aangeboden en op bestelling voor u gegoten. Smelter Umicore biedt u baren van de hoogste kwaliteit 999 zilver en met een "Good Delivery Status" van de London Bullion Market Association. Onder het tabje "Extra Informatie" treft u gegevens over de afmetingen en levertijd van dit product.

Meer info
26 kilo zilverbaar Umicore
€ 14.834,96 Vanaf € 14.786,56

Deze zeer zware zilverbaar heeft een totaal aan 26 kilo zilver. Deze baar van zilver wordt op bestelling voor u gegoten door Umicore en heeft een Good Delivery Status. U koopt hier de hoogste kwaliteit zilver 999/1000 met keurmerken van de smelter. Klik op het tabje "Extra Informatie" voor actuele gegevens over de levertijd van dit product.

Meer info
31 kilo zilverbaar Umicore
€ 17.617,07 Vanaf € 17.568,67

Grote 31 kilo zilver baar kopen van Umicore kan makkelijk en snel bij Goudpensioen. Deze baar van zilver heeft de hoogste kwaliteit zilver en wordt nieuw gegoten voor u met de keurmerken van de smelter. Actuele gegevens over de levertijd van deze zilverbaar kunt u vinden on het tabje "Extra Informatie".

Meer info

16 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Goudpensioen levert zilverbaren in diverse gewichten tegen zeer concurrerende prijzen. Een groot deel van ons assortiment kan uit voorraad direct aan u geleverd worden. In de genoemde prijzen is de BTW van 21% reeds inbegrepen. De zilver die u in baar vorm koopt, is vervaardigd uit gerecycled zilver. Dit houdt in dat de productiezilver omgesmolten en opnieuw gegoten is. De zilver behoudt zijn totale zuiverheid en kent een gehalte van 999/100. Dit ziet u op de baar terug in de vermelding Feinsilber 999. 

Assortiment zilverbaren
Ons assortiment zilverbaren bestaat uit een reeks gewichten. De baren zijn verkrijgbaar al vanaf 10 gram. Daarnaast is er ook een baar als zilver hanger verkrijgbaar, eveneens met een gewicht van 10 gram.Tot een gewicht van 100 gram treft u de machinaal geperste zilverbaren. Hogere gewichten worden echter door een ander proces vervaardigd en zijn met de hand gegoten. Hand gegoten zilverbaren zijn zichtbaar anders, minder strak van vorm en door bekwame vakmensen vervaardigs. All baren worden aangeboden in dezelfde kwaliteit zilver en worden met de uiterste zorg geproduceerd.

Smelters zilverbaren

Good Delivery status
Wanneer u zilverbaren bij ons koopt, heeft u de zekerheid dat deze geleverd worden met de zogenaamde "Good Delivery Status". Dit houdt in dat ze geproduceerd zijn door een erkend edelmetaalbedrijf dat geaccrediteerd is door de Londen Bullion Market Association (L.B.M.A.). Hiermee kunnen deze zilverbaren overal ter wereld zonder inspectie kunnen verder worden verhandeld. Dat is wel zo makkelijk.