Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Lunar Series I Aap 2004 zilveren munt

Bestel direct deze 1 Oz Lunar Series I Aap 2004 zilveren munt. De munt is onderdeel van de populaire Lunar serie van de Perth Mint in Australië. Geslagen in puur zilver met een gewicht van 31,1 gram. Meer gegevens over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

Op aanvraag

Op aanvraag

SKU
ZMS1LU1T04

De 1 Oz Lunar Aap 2004 zilveren munt is één van de twaalf kwalitatief hoogwaardige munten van de Lunar Serie I van Perth Mint, een munthuis in Australië dat al vele jaren actief is als gekwalificeerd en gespecialiseerd munthuis. De Lunar Serie staat in het teken van de twaalf dieren van de Chinese dierenriem, waar de ondeugende aap ook onderdeel van uitmaakt. Bent u geboren in het jaar van de aap? Dan is deze munt wellicht een interessante aanvulling voor uw verzameling.

Kenmerken van de 1 Oz Lunar Series I Aap 2004 zilveren munt
De 1 Oz Lunar Series I Aap 2004 zilveren munt heeft, net zoals de andere munten van de Lunar Serie I, een hoge zuiverheid van 999/1000. Dit maakt de 1 Oz Lunar Series I Aap 2004 zilveren munt tot een van de beste munten op de markt, die u kunt verzamelen of kunt gebruiken als belegging in edelmetaal. De munt heeft een gewicht van 1 Troy Ounce. Dit komt overeen met een gewicht van 31,1 gram zilver.

Ontwerp van de 1 Oz Lunar Series I Aap 2004
Omdat de 1 Oz Lunar Series I Aap 2004 zilveren munt in het teken staat van het jaar van de aap, is het logisch dat deze munt een afbeelding bevat van dit bijzondere dier. De aap is op de munt in alle details en nauwkeurigheid op de munt aangebracht, waardoor het ondeugende karakter van de aap duidelijk naar voren komt.* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).


Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2004
Oplage105.680
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)40,5
Dikte (mm)3,2
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdOp aanvraag

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Lunar Series I Aap 2004 zilveren munt