50 gram zilverbaar (LBMA)

Zilver kopen in de vorm van een 50 gram zilverbaar. Deze zilverbaar wordt geproduceerd door een LBMA-geaccrediteerde smelter. Hierdoor is de kwaliteit van het zilver gegarandeerd 99,9% puur. Voor aanvullende gegevens en de verwachte levertijd van dit product kunt u op het tabje "Extra Informatie" klikken.

Niet leverbaar

SKU
ZBU50

Deze 50 gram zilverbaar is afkomstig van een willekeurige smelter zoals Umicore, Heraeus, Valcambi, Royal Canadian Mint of een andere LBMA-geaccrediteerde producent. Dit betekent dat de kwaliteit en het gewicht van uw zilverbaar gegarandeerd is. U koopt een zilverbaar voorzien van de officiële stempels van het smeltbedrijf.

LBMA 50 gram zilverbaar kopen
Wanneer u zilver koopt, wilt u zekerheid. Daarom zijn alle door Goudpensioen verkochte zilverbaren uitsluitend geproduceerd door smelters die door de London Bullion Market Association (LBMA) zijn erkend. Deze organisatie waarborgt de kwaliteit van het zilver die u koopt en garandeert dat uw baren gegarandeerd een 99,9% zilver zuiverheid hebben . Dit maakt het mogelijk om uw zilver met gemak wereldwijd te verhandelen. Uiteraard kunt u uw baartje ook weer aan Goudpensioen verkopen.

Koop de 50 gram zilverbaar online
Zilverbaren van 50 gram kunt u zeer eenvoudig bestellen in onze webwinkel. U voegt deze zilverbaar aan uw winkelwagen toe en rekent vervolgens veilig af via internetbankieren. U kunt er ook voor kiezen om uw aankoop direct in onze winkel te doen. Aanvullende gegevens over dit artikel treft u onder het tabje “Extra Informatie”. Let op: getoonde afbeelding is een voorbeeld. U ontvangt een baar van een LBMA-geaccrediteerde producent.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. U ontvangt het product in een plastic verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalZilver
Gewicht van edelmetaal50 gram
Zuiverheid999
Breedte (mm)circa 46
Hoogte (mm)circa 26
Dikte (mm)circa 4
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitNieuw
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:50 gram zilverbaar (LBMA)