Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Somalische Olifant 2010 zilveren munt

Deze zilveren 1 Oz Somalische Olifant 2010 is een uitgave van de Bavarian State Mint. De munt wordt geslagen in zilver met een zuiverheid van 999/1000 en weegt 1 Troy Ounce (31,1 gram). De zilveren munt wordt versierd met een unieke afbeelding van de olifant. Meer informatie over dit artikel treft u door te klikken op het “Extra Informatie” tabje.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMSOOL1T10
€ 97,27

Deze 1 troy ounce Somalische Olifant 2010 zilveren munt behoort tot de African Wildlife serie welke jaarlijks wordt uitgegeven door de Duitse Bavarian State Mint. De munt verschijnt elk jaar in het zilver en goud met een nieuw en uniek ontwerp van de Afrikaanse olifant. De keerzijde vertoont het gekroonde wapenschild van Somalië.

Somalische Olifant 2010 van puur zilver
De 1 Oz Somalië Olifant 2010 zilveren munt heeft een fijnheid van 999/1000. Het is geslagen in een gewicht van 1 Troy Ounce. Dit is een standaard meetgewicht voor edelmetalen en komt overeen met 31,1 gram. De munt heeft een nominale waarde van 100 Shillings en kan zelfs als wettig betaalmiddel worden gebruikt in Somalië.

Koop direct uw zilveren Somalische Olifant 2010
De African Wildlife Somalische Olifant munt in het zilver is direct te bestellen. U kunt dit artikel aan uw winkelwagen toevoegen en eenvoudig afrekenen via uw bank. Kies voor verzekerd verzenden of haal uw aankoop persoonlijk bij ons op. Voor beschikbaarheid, afmetingen en overige gegevens van deze munt kunt u het tabje “Extra Informatie” raadplegen.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantBavarian State Mint
HerkomstSomalië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2010
Nominale waarde100,- Shillings
Diameter (mm)39
Dikte (mm)3
VerpakkingMunthoes
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Somalische Olifant 2010 zilveren munt