Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Lunar Series I Paard 2002 zilveren munt

Koop uw 1 Oz Lunar Series I Paard 2002 zilveren munt. Onderdeel van de populaire serie van de Australische Perth Mint, deze munt is geslagen in puur zilver met een gewicht van 31,1 gram. Meer gegevens over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMS1LU1T02
€ 177,15
Producent
  • The Perth Mint

Als u verzamelaar bent van kwalitatief hoogwaardige munten met zilver van de hoogste zuiverheid, mag de 1 Oz Lunar Series I Paard 2002 zilveren munt eigenlijk niet aan uw unieke verzameling ontbreken. Deze bijzondere munt, die slechts in kleine oplage is uitgegeven, is namelijk één van de beste munten van munthuis Perth Mint. Munthuis Perth Mint staat wereldwijd bekend als gekwalificeerd en gespecialiseerd munthuis voor zilveren munten van de beste kwaliteit.

Algemene informatie over 1 Oz Lunar Series I Paard 2002 zilveren munt
De 1 Oz Lunar Series I Paard 2002 zilveren munt is onderdeel van de Lunar Serie I van Perth Mint. De twaalf munten van deze serie zijn geslagen in het kader van de Chinese astrologie, waarbij er steeds een ander dier op de munten van de serie wordt afgebeeld. Omdat het jaar 2002 in het teken staat van het paard, is de 1 Oz Lunar Series I Paard 2002 zilveren munt speciaal voor dit dier geslagen.

Een munt met de hoogste zuiverheid
De 1 Oz Lunar Series I Paard 2002 zilveren munt heeft een hoge zuiverheid van 999/1000. Deze zuiverheid wordt als de hoogste zuiverheid voor zilveren munten beschouwd en biedt u dus gegarandeerd kwaliteit als u de zilveren munt aanschaft. De munt heeft een gewicht van 1 Troy Ounce, een edelmetaalgewicht dat overeen komt met 31,1 gram zilver.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).


Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2002
Oplage99.632
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)40,5
Dikte (mm)3,2
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Lunar Series I Paard 2002 zilveren munt