Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Australië Draak & Feniks 2017 zilveren munt

De 1 Oz Australië Draak & Feniks 2017 is een bijzondere zilveren munt geslagen door de Australische Perth Mint in een gewicht van 31,1 gram. Deze munt is uitgegeven in een oplage van 50.000 munten voor wereldwijd verkoop. Meer productgegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMAUDP1T17
€ 100,00

Deze 1 Oz Australië Draak & Feniks 2017 zilveren munt is een uitgave van de Perth Mint in Australië. Een bijzonder fraai ontworpen zilveren munt geproduceerd in een zeer gelimiteerde oplage van slechts 50.000 zilveren munten, welke beschikbaar zijn voor wereldwijd verkoop. Een verrijking voor uw verzameling zilveren munten.

Ontwerp van de 1 Oz Australië Draak & Feniks 2017 zilveren munt
Het ontwerp van deze zilveren munt staat in het teken van de draak en de feniks, twee dieren die bekend zijn uit de mythologie. Op deze munt draaien deze twee beesten om een vlammende parel, die symbool staat voor kennis en kracht. De munt is geslagen in zilver met een zeer hoge zuiverheid van .9999 fijn zilver en heeft een gewicht van 31,1 gram.

Bestel direct uw 1 Oz Australië Draak & Feniks 2017 zilveren munt
Wees er snel bij wanneer u deze munt wenst te bemachtigen – vanwege zijn zeer beperkte oplage, is de Australie Draak & Feniks munt verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Plaats direct uw bestelling in onze webshop en reken veilig en vertrouwd af. Meer gegevens over deze munt treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2017
Oplage50.000
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)40,5
Dikte (mm)2,8
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Australië Draak & Feniks 2017 zilveren munt