Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1,5 Oz IJsbeer 2013 zilveren munt

Deze zilveren 1,5 Oz Ijsbeer 2013 zilveren munt is een uitgaven van de Royal Canadian Mint. Het is geslagen in het gewicht van 1,5 Troy Ounce, oftewel 46,65 gram zuiver zilver. Het ontwerp staat in het teken van de ijsbeer die in Canada symbool staat voor avontuur.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMPOBE1.5T13
€ 85,40

De 1,5 Oz Ijsbeer 2013 zilveren munt is een bijzondere en kwalitatief hoogwaardige munt van het gerenommeerde munthuis Royal Canadian Mint. De munt is geslagen in de allerhoogste zuiverheid van maar liefst 999,9/1000 en heeft een gewicht van 1,5 Troy Ounce. Dit gewicht voor edelmetalen komt overeen met een gewicht van 46,65 gram. Meer over het ontwerp van de 1,5 Oz Ijsbeer 2013 zilveren munt en het bestellen van de munt, leest u in onderstaande tekst.

Het bijzondere ontwerp van de 1,5 Oz Ijsbeer 2013 zilveren munt
De voorzijde van de 1,5 Oz Ijsbeer 2013 zilveren munt bevat een gedetailleerde afbeelding van de ijsbeer, één van de iconische dieren van Canada. De ijsbeer wordt op de munt afgebeeld in zijn natuurlijke habitat: een ruig landschap met een heftig klimaat en de laagste temperaturen. Omdat de ijsbeer zelfs in deze omstandigheden kan overleven, zien de Canadezen dit dier als het toonbeeld voor pragmatisme en avontuur. De afbeelding van de ijsbeer is tot op de kleinste details op de 1,5 Oz Ijsbeer 2013 zilveren munt uitgewerkt bij het slaan van de munt, waardoor deze zilveren munt een bijzondere en realistische uitstraling heeft en het iconische dier van de Canadezen erg goed uit laat komen.

De 1,5 Oz Ijsbeer 2013 zilveren munt online bestellen
U kunt de 1,5 Oz Ijsbeer 2013 munt in het zilver eenvoudig online bestellen in de Goudpensioen webwinkel door het product in uw virtuele winkelmandje te plaatsen en de bestelling af te ronden. Voor meer informatie over de levertijd van het product en het bestelproces dat u dient te volgen om de munt thuis te ontvangen, kunt u de informatie in het tabblad 'Extra informatie' raadplegen.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantRoyal Canadian Mint
HerkomstCanada
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal46,65 gram | 1,5 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2013
Nominale waardeCA$ 8,-
Diameter (mm)38
Dikte (mm)4,5
VerpakkingMunthoes
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1,5 Oz IJsbeer 2013 zilveren munt