Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Platinabaren

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
10 gram platinabaar
Request Quote

De 10 gram platinabaar is een uitstekende optie voor iedereen die beginnen wil met het investeren in platina. Het zilverwitte edelmetaal is zeldzaam en platina komt dan ook minder voor als goud. Bij het kopen van een 10 gram platinabaar via Goudpensioen wordt de baar nieuw gegoten geleverd met de garantie van productie van de platinabaar door een LPPM geaccrediteerd bedrijf.

Meer info
20 gram platinabaar
Request Quote

Een 20 gram platinabaar kopen is een uitstekende start om te gaan investeren in zuiver platina. De kleur van de platinabaren is spierwit en bij het bestellen van een platinabaar bij Goudpensioen wordt de baar altijd LPPM geaccrediteerd geleverd. Het wereldwijd verhandelen van de 20 gram platinabaar is daarmee altijd mogelijk. Bovendien wordt de platinabaar van 20 gram na bestelling nieuw gegoten geleverd.

Meer info
1 Oz platinabaar (31,1 gram)
€ 1.048,17 Vanaf € 1.033,65

De 1 Troy Ounce platinabaar met een gewicht van ongeveer 31,1 gram is afkomstig van bekende fabrikanten die elk geaccrediteerd zijn door The London Platinum and Palladium Market. Dat maakt het eenvoudig om na de aanschaf van de platina baar deze vrij te verhandelen over de hele wereld. De platinabaar bestaat uit 99,95 puur platina en komt nieuw van de smelterij.

Meer info
50 gram platinabaar
Request Quote

De aanschaf van een 50 gram platinabaar is een uitstekend begin om in fysiek platina te investeren. De platinabaar wordt na een bestelling is gedaan nieuw gegoten door een van de fabrikanten die over een LPPM accreditatie beschikken en dat biedt de garantie van eenvoudige verhandelbaarheid van de baren van platina over de hele wereld. De 50 gram platinabaar bestaat uit puur platina van 99,95 procent.

Meer info
100 gram platinabaar
€ 3.127,96 Vanaf € 3.079,56

Een 100 gram platinabaar kopen is een uitstekende investering. Goudpensioen levert platinabaren van 100 gram van verschillende producenten, zoals Umicore. De actuele beschikbaarheid maakt dat de baren van diverse fabrikanten afkomstig kunnen zijn, maar wel altijd met de garantie dat de platinabaar nieuw en door een LPPM geaccrediteerd bedrijf geleverd wordt. Daarbij wordt bovendien de vrije verhandelbaarheid en het gehalte en zuiverheid gegarandeerd.

Meer info
500 gram platinabaar
€ 15.555,12 Vanaf € 15.434,12

De 500 gram platinabaar wordt na bestelling nieuw gegoten afgeleverd. De platinabaren van vijfhonderd gram kunnen van diverse producenten afkomstig zijn, zoals van Heraeus en Umicore, waarbij de keuze voor de fabrikant afhangt van de actuele beschikbaar van de baren. Platina is overigens zeldzamer dan goud en een uitstekend fysiek edelmetaal om te investeren door een 500 gram platinabaar aan te schaffen.

Meer info
1 kilo platinabaar
€ 30.493,15 Vanaf € 30.251,15

De 1 kilo platina baar bestaat uit puur platina en wordt na bestelling nieuw gegoten door de fabrikant geleverd. De 1 kilo platinabaar is online te bestellen en wordt door een van de LPPM producenten geleverd, zodat er altijd op vrije verhandelbaarheid van de platinabaren gerekend kan worden. Voor een investering in fysiek platina is de baar van 1 kilo een uitstekende optie.

Meer info

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

De platinabaren die hier door Goudpensioen worden aangeboden zijn afkomstig van erkende fabrikanten die over een accreditatie beschikken van de London Platina and Palladium Market. Zo is het onder meer mogelijk om een van de platinabaren van erkende producenten als Heraeus, Argor en Umicore te bestellen. Het grote voordeel is dat de elke platina baar die hier besteld wordt altijd weer te verhandelen is. Dat is over de hele wereld namelijk mogelijk als een platinabaar afkomstig is van een LPPM geaccrediteerd smeltbedrijf. Een ander voordeel van het bestellen van een van de platinabaren via Goudpensioen is dat de baar altijd nieuw gegoten zal worden en er dus een nieuw platinabaar wordt ontvangen.

Platinabaren in verschillende gewichten
De platinabaren worden in verschillende gewichten aangeboden, variërend van een 10 gram platinabaar tot een 1 kilo platinabaar. Zo kunnen ook beginnende investeerders van de mogelijkheid gebruikmaken om een voorraad met platinabaren op te bouwen en wordt de gelegenheid aan gevestigde investeerders geboden om het risico van fysiek edelmetaal te spreiden door ook een 1 kilo baar of 500 gram platinabaar te kopen. Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie van platinabaren in verschillende gewichten te kopen, zodat het eenvoudiger wordt om het fysieke edelmetaal later weer in delen te verhandelen.

Platinabaren met Good Delivery status
De platinabaren van LPPM geaccrediteerde bedrijven die u bij Goudpensioen kunt bestellen, beschikken over de zogenoemde Good Delivery status. Dat betekent dat alle aangeboden baren van platina over een zuiverheid van 999,5 beschikken. De platinabaren zijn voorzien van het merk van de fabrikant die de baar nieuw gegoten heeft en het gewichten de zuiverheid staan er eveneens op vermeld. Alle platina baren in deze categorie zijn belast met het btw tarief van 21 procent, maar deze kosten zijn al in de getoonde prijzen verwerkt. U weet dus precies waar u aan toe bent als u bij Goudpensioen uw platinabaren bestelt.