Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Platina munten

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
1 Oz Platypus platina munt (diverse jaren)
Request Quote

Deze 1 Oz Platina Platypus munt wordt gemaakt door Perth Mint in Australië. Het bevat platina met een zuiverheid van 999,5 en weegt 31,1 gram. Het ontwerp staat in het teken van het Australische vogelbekdier. Meer gegevens over dit product treft u via het tabje “Extra Informatie”.

Meer info
1/10 Oz Britannia platina munt (diverse jaren)

Deze 1/10 Oz Britannia munt is geslagen in platina met een 99,95% zuiverheid. De munt is ontworpen met een iconische afbeelding van Britannia en weegt 3,11 gram. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meet gegevens.

Meer info
1 Oz Maple Leaf platina munt (diverse jaren)
Request Quote

De 1 troy ounce Maple Leaf platina is een munt die op het gebied van beleggingsmunten tot de meest bekende behoort. De 1 troy ounce Maple Leaf munt heeft een prachtige witgrijze en glanzende kleur, wat de munt een bijzondere uitstraling geeft. Deze munt met een gewicht van 31,1 gram wordt door Royal Canadian Mint geslagen met een zuiverheid van 999,5 platina en heeft een diameter van dertig millimeter.

Meer info
1 Oz Koala platina munt (diverse jaren)
Request Quote

De 1 troy ounce Koala platina munt kunt u online bestellen bij Goudpensioen.nl. De munt met een gewicht van 31,1 gram met de afbeelding van een koala wordt geslagen door Perth Mint in Australië. De munt kent de grootste zuiverheid platina van 999,5 procent en er is een nominale waarde aan toegekend van 100 Australische dollar. Het design van de 1 troy ounce Koala platina munt is zeer bekend en elk jaar wordt de koala in een andere positie afgebeeld.

Meer info
1 Oz Cook Islands platina munt (diverse jaren)
Request Quote

De 1 troy ounce Cook Islands platina munt staat bekend om het fraaie design en kan als beleggingsmunt dienen, maar ook toegevoegd worden als originele munt aan een muntenverzameling. De 1 troy ounce Cook Islands platina munt is voorzien van een nomimale waarde en afbeelding van het bounty schip aan de ene zijde en portret van koningin Elizabeth II aan de andere zijde.

Meer info
1 Oz Noble Isle of Man platina munt (diverse jaren)
Request Quote

De 1 troy ounce Nobe Isle of Man platina munt is een munt die u kunt kopen als investering in platina of aan uw muntenverzameling kunt toevoegen. De platina munt met een gewicht van 31,10 gram is voorzien van een aantrekkelijk design met de afbeelding van een bekend Viking zeilschip. De 1 troy ounce Noble Isle of Man platina munt wordt door Goudpensioen.nl in uiteenlopende jaartallen geleverd.

Meer info
1 Oz American Eagle platina munt (diverse jaren)
Request Quote

De 1 Oz Platina American Eagle munt bevat 31,1 gram platina en wordt uitgegeven door de US Mint. Het ontwerp geeft zowel Lady Liberty als de welbekende Amerikaanse zeearend weer. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor aanvullende gegevens over deze munt.

Meer info
1 Oz Wiener Philharmoniker platina munt (diverse jaren)
€ 1.066,26 Vanaf € 1.051,74

U koopt hier de 1 Oz Wiener Philharmoniker platina munt. Een volledige platina uitvoering van deze populaire munt, uitgegeven door The Austrian Mint. Voor meer productspecificaties, klikt u op het tabje “Extra Informatie”.

Meer info
2 Oz Koala platina munt (diverse jaren)
Request Quote

De 2 troy ounce Koala platina munt is een waardevolle munt en in een beperkte oplage geslagen. Dat maakt deze munt extra uniek om als beleggingsmunt of als verzamelobject aan te schaffen. De 2 troy ounce Koala platina munt kent de hoogste zuiverheid van puur platina en beschikt over een prachtig design waar de koala altijd deel van is. Deze 2 troy ounce platina munt wordt in Australië geslagen door Perth Mint.

Meer info

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Het aanbod van platina munten is bij Goudpensioen zeer divers en de munten zijn van de hoogste kwaliteit van 999,5 puur platina. De munten zijn van diverse smelterijen afkomstig, zoals van Royal Canadian Mint en Perth Mint. De munten van platina zijn een uitstekende aankoop voor de muntenverzamelaars, maar kunnen uiteraard ook prima dienst doen als belegging in een munt van een zeldzaam fysiek edelmetaal. De platina munten kunnen bovendien eenvoudig weer op de markt worden gebracht en onder meer verhandeld worden bij professionele inkopers van munten en fysiek edelmetaal.

Divers aanbod platina munten
Het diverse aanbod van platina munten maakt het mogelijk om altijd een passende keuze te maken, die ook aansluit op het beschikbare budget voor het investeren in edelmetaal. U kunt de voorkeur uit laten gaan naar de 1 troy ounce Maple Leaf platina munt van de fabrikant Royal Canadian Mint, waarmee u een van de bekendste platina beleggingsmunten in uw bezit krijgt. Het is echt ook mogelijk om de keus te laten vallen op de 2 troy ounce Koala platina munt van de fabrikant Perth Mint. Daarmee krijgt u een waardevolle munt in handen die over een uniek design beschikt en in een beperkte oplage op de markt is gebracht. Vergelijk de verschillende platina munten met elkaar en plaats vervolgens eenvoudig uw bestelling.

Korte levertijd platina munten
De levertijd van  platina munten is doorgaans kort en varieert per munt en fabrikant gemiddeld van zeven dagen tot achtentwintig dagen. Voor andere platina munten kunt u telefonisch contact opnemen voor de beschikbaarheid ervan. De prijs die per munt wordt vermeld, is inclusief het geldende btw tarief van 21 procent. Bij specifieke vragen over de platina munten heeft u ook de mogelijkheid om direct via de chat in contact te komen met een van de medewerkers van Goudpensioen.