Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Platina munten

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Het aanbod van platina munten is bij Goudpensioen zeer divers en de munten zijn van de hoogste kwaliteit van 999,5 puur platina. De munten zijn van diverse smelterijen afkomstig, zoals van Royal Canadian Mint en Perth Mint. De munten van platina zijn een uitstekende aankoop voor de muntenverzamelaars, maar kunnen uiteraard ook prima dienst doen als belegging in een munt van een zeldzaam fysiek edelmetaal. De platina munten kunnen bovendien eenvoudig weer op de markt worden gebracht en onder meer verhandeld worden bij professionele inkopers van munten en fysiek edelmetaal.

Divers aanbod platina munten
Het diverse aanbod van platina munten maakt het mogelijk om altijd een passende keuze te maken, die ook aansluit op het beschikbare budget voor het investeren in edelmetaal. U kunt de voorkeur uit laten gaan naar de 1 troy ounce Maple Leaf platina munt van de fabrikant Royal Canadian Mint, waarmee u een van de bekendste platina beleggingsmunten in uw bezit krijgt. Het is echt ook mogelijk om de keus te laten vallen op de 2 troy ounce Koala platina munt van de fabrikant Perth Mint. Daarmee krijgt u een waardevolle munt in handen die over een uniek design beschikt en in een beperkte oplage op de markt is gebracht. Vergelijk de verschillende platina munten met elkaar en plaats vervolgens eenvoudig uw bestelling.

Korte levertijd platina munten
De levertijd van  platina munten is doorgaans kort en varieert per munt en fabrikant gemiddeld van zeven dagen tot achtentwintig dagen. Voor andere platina munten kunt u telefonisch contact opnemen voor de beschikbaarheid ervan. De prijs die per munt wordt vermeld, is inclusief het geldende btw tarief van 21 procent. Bij specifieke vragen over de platina munten heeft u ook de mogelijkheid om direct via de chat in contact te komen met een van de medewerkers van Goudpensioen.