Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Palladium munten

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
1 Oz Cook Islands palladium munt (diverse jaren)
Request Quote

De 1 troy ounce Cook Islands palladium munt wordt over de hele wereld beschouwd als een van de bekendste beleggingsmunten. De palladium munt weegt 1 oz en kent een zuiverheid aan puur palladium van 999,5. De 1 troy ounce Cook  Islands palladium munt is bij Goudpensioen.nl in uiteenlopende jaartallen beschikbaar. Het bekende zeilschip de Bounty en koningin Elizabeth II staan afgebeeld op de munt, die een nominale waarde kent van 50 dollars.

Meer info
1 Oz Maple Leaf palladium munt (diverse jaren)
€ 1.623,71 Vanaf € 1.609,19

De 1 troy ounce Maple Leaf palladium munt wordt met de hoogste kwaliteit geslagen door Royal Canadian Mint in Canada en heeft de hoogste zuiverheid van 999,5 puur palladium. De palladium munt met de afbeelding van de over de hele wereld bekende Maple Leaf heeft een gewicht van 31,10 gram en heeft een nominale waarde van 50 dollars. Aan de andere zijde van de 1 troy ounce Maple Leaf palladium munt staat koningin Elizabeth II zonder kroon afgebeeld.

Meer info

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Palladium munten koopt u eenvoudig bij Goudpensioen. Het aanbod van palladium munten is afkomstig van diverse fabrikanten. De zeer gewilde 1 troy ounce Maple Leaf palladium is bijvoorbeeld vervaardigd door de wereldberoemde fabrikant Royal Canadian Mint in Canada. Alle palladium munten in het aanbod van Goudpensioen zijn van de hoogste kwaliteit en puurheid. De munten zijn geslagen uit 999,5/1000 puur palladium en kunnen in de toekomst desgewenst eenvoudig worden verhandeld bij inkoopbedrijven. De munten van palladium zijn bij uitstek geschikt voor investeerders en verzamelaars, die vooral met Maple Leaf een van de meest bekende munten in het bezit krijgen.

Kenmerken palladium munten
De palladium munten in het aanbod van Goudpensioen beschikken elk over unieke kenmerken. Zo heeft de Maple Leaf munt een nominale waarde van 50 Canadese dollars en spreekt de afbeelding op de munt voor zich, want daar is het blad van de esdoorn op te zien. Het gewicht van deze palladiummunt bedraagt 31,1 gram. De andere munt wordt gekenmerkt door de afbeelding van een schip en kent een nominale waarde van 50 dollars, zoals op de munt staat vermeld en heeft eveneens een gewicht van 31,1 gram.

Palladium munt kopen
U kunt bij Goudpensioen direct online een bestelling plaatsen voor een van de beschikbare palladium munten uit het aanbod. Er geldt een btw tarief van 21 procent voor deze munten, maar de kosten daarvan zijn al in de vermelde prijs opgenomen. U betaalt dus de prijs die u bij het product ziet. Per munt kan de levertijd verschillen, maar u kunt rekening houden met een snelle gemiddelde leveringstijd van zeven tot achtentwintig werkdagen. U kunt na uw keuze gemaakt te hebben de gewenste palladium munt in het winkelwagentje plaatsen en direct afrekenen. Daarbij kunt u op verschillende manieren betalen, zoals via een bancaire spoedoverboeking of via het betaalsysteem iDeal.