Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz palladiumbaar (LPPM)

De 1 Troy Ounce palladium baar is online te bestellen bij Goudpensioen en zal nieuw gegoten worden door een van de bekende LPPM geaccrediteerde producenten. De palladiumbaren zijn van puur palladium met een zuiverheid van 999,5. De 1 Troy Ounce baar van palladium met een gewicht van 31,1 gram is door de accreditatie over de hele wereld zonder belemmering te verhandelen.

5 - 10 werkdagen levertijd

5 - 10 werkdagen levertijd

SKU
PDB31.1
€ 1.787,42
  • Koop 5 voor € 1.775,32 per stuk en bespaar 0.7%

De 1 Troy Ounce palladiumbaar is van puur palladium en kent een zuiverheid van 999,5. Er zijn diverse fabrikanten die de palladium baren met een gewicht van 31,1 gram kunnen vervaardigen. U ontvangt een nieuw gegoten 1 Troy Ounce palladiumbaar van een van deze fabrikanten. Om welke fabrikant dit gaat, is afhankelijk van de actuele beschikbaarheid. Wij geven altijd de garantie dat uw baar van een fabrikant afkomstig is die door de London Platinum and Palladium Market (LPPM) is geaccrediteerd.

Kenmerken 1 Troy Ounce palladiumbaar
Het meest kenmerkende van de 1 Troy Ounce palladiumbaar is de zachte zilverwitte kleur van het materiaal. Palladium kent een lage dichtheid en een laag smeltpunt en is eenvoudig te bewerken. De sterke en de hardheid van het materiaal nemen snel toe bij een lage temperatuur. De zichtbare kenmerken van de 1 Troy Ounce palladiumbaar verschillen per fabrikant. Zo heeft elke producent een eigen logo of merknaam dat afgebeeld staat op de baar. Er zijn twee voorbeelden beschikbaar van verschillende producenten om een goed beeld te krijgen van de 1 Troy Ounce palladiumbaar.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van een LPPM producent. U ontvangt het product in gesealde verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalPalladium
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid999,5
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
KwaliteitNieuw
Levertijd5 - 10 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz palladiumbaar (LPPM)