Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Nederlandse Vijfje Wilhelmina 1912 gouden munt

Meer afbeeldingen

Nederlandse Vijfje Wilhelmina 1912 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

U koopt hier direct een Nederlandse Vijfje Wilhelmina gouden munt geslagen in 1912. Geslagen in goud met een zuiverheid van 900/1000 en een gewicht van 3,024 gram. Meer gegevens over dit muntje treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.De Nederlandse Vijfje Wilhelmina 1912 gouden munt is het enige gouden vijfje dat tijdens de regeerperiode van Koningin Wilhelmina is geslagen. De munt heeft een nominale waarde van vijf gulden, maar bevat wel 3024 gram aan goede kwaliteit goud. Bent u op zoek naar een unieke, bijzondere en vrij zeldzame munt? Dan is de Nederlandse Vijfje Wilhelmina 1912 gouden munt zeker een interessante verrijking voor uw gouden munten verzameling.

Het ontwerp van de Nederlandse Vijfje Wilhelmina 1912 gouden munt
De voorzijde van de Nederlandse Vijfje Wilhelmina 1912 gouden munt bevat een indrukwekkende afbeelding van Koningin Wilhelmina, een vorstin die veel betekend heeft voor ons land. Haar beeltenis op de voorzijde van de munt wordt voorzien van haar naam, wat het ontwerp van de munt helemaal afmaakt. Draait u de munt om, dan ziet u een afbeelding van het schild van de koninklijke familie van ons land.

De Nederlandse Vijfje Wilhelmina 1912 gouden munt: voor de verzamelaars
De Nederlandse Vijfje Wilhelmina 1912 gouden munt is de laatste Nederlandse gouden munt van vijf gulden. Dit gegeven en het feit dat de munt een zeer goede kwaliteit heeft, maakt de Nederlandse Vijfje Wilhelmina 1912 gouden munt tot een interessant verzamelobject voor liefhebbers van gouden munten. En omdat de munt in het jaar 1912 geslagen is, heeft de munt van goud een grote historische waarde voor ons land die naar verwachting alleen maar toe zal nemen door de jaren heen.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product is gecirculeerd geweest en kan krassen en deuken bevatten. U ontvangt het product in een munthoesje.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Koninklijke Nederlandse
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 3,024 gram
Zuiverheid 900/1000
Kwaliteit Gecirculeerd
Jaartal 1912
Afmeting Ø 18,00 X dikte 1,10 mm
Nominale waarde NLG 5,-
Certificaat Nee
Herkomst Nederland
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: Nederlandse Vijfje Wilhelmina 1912 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha