Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Verenigde Staten Munten

17 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Hier treft u ons assortiment gouden munten uit de Verenigde Staten. Veel van de gouden munten die u hier ziet, zijn geslagen met een Amerikaans thema, zoals de American Buffalo muntenreeks. Daarnaast vindt u de gouden munten uit onder andere de American Eagle serie. Beiden munten kenmerken zich door bijzondere Amerikaans geïnspireerde ontwerpen en zijn bekend over de hele wereld.

Gouden Verenigde Staten munten kopen

Gouden munten uit Amerika zijn niet alleen populair vanwege hun bijzondere ontwerpen, maar ook omdat deze munten een manier bieden om fysiek goud te bezitten. De munten bevatten een hoog gehalte goud en zijn verkrijgbaar in verschillende maten die ieder een specifiek gewicht vertegenwoordigen. Zo zijn de meeste munten verkrijgbaar in het gewicht van 1 troy ounce, welke overeenkomt met een gewicht van 31,1 gram puur goud. Daarnaast zijn gouden munten ook in kleinere en grotere gewichten verkrijgbaar.

Amerikaans goud direct bestellen
U koopt bij Goudpensioen direct en veilig gouden munten uit de Verenigde Staten. Voeg een of meerdere van deze prachtige Amerikaanse gouden munten vandaag nog aan uw goudverzameling toe. Specificaties over elke munt treft u op de verschillende productenpagina’s.