Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

UK Lunar

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

De UK Lunar serie is in het leven geroepen door de Britse Royal Mint. De series bouwt voort op de populariteit van de Chinese dierenriem waarin elk jaar door een ander dier wordt vertegenwoordigd. Het ontwerp van deze gouden munt verandert daarom ook ieder jaar vernieuwd en de munten worden in een beperkte periode geslagen. Zo zijn deze munten ook nog eens zeer verzamelbaar.

Bijzondere gouden UK Lunar munten
In het ontwerp van elke UK Lunar gouden munt vindt een samensmelting plaats van Chinees symboliek en Brits erfgoed – met het desbetreffende dier van het dierenriem in de schijnwerpers. Op de keerzijde van de munt pronkt het portret van Koningin Elizabeth II, zoals gebruikelijk met alle munten afkomstig van de Britse Royal Mint.

UK Lunar munten kopen
De gouden munten uit de UK Lunar serie koopt u direct online in onze webshop. En er is volop keuze doordat deze munten jaarlijks uitgebracht worden. Voeg een of meerdere van deze prachtige Britse gouden munten vandaag nog aan uw goudverzameling toe. Specificaties over elke munt treft u op de verschillende productenpagina’s.