Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

UK Lunar

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
1 Oz UK Lunar Rat 2020 gouden munt

Deze bijzondere UK Lunar Rat 2020 munt wordt geslagen in zuiver goud met een gehalte van 999,9/1000. Het weegt 1 troy ounce (31,1 gram) en is voorzien van een afbeelding van ter ere van het jaar 2020 – “The Year of the Rat”.

Meer info
1 Oz UK Lunar Varken 2019 gouden munt

Deze 1 Oz UK Lunar Varken gouden munt is ontworpen voor het jaar 2019 met een afbeelding van een varken en haar biggetjes. Het is geslagen in goud met een zuiverheid van 999,9/100 en een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Klik op het tabje “Extra Informatie” voor aanvullende gegevens en de beschikbaarheid van deze munt.

Meer info
1 Oz UK Lunar Hond 2018 gouden munt

Deze 1 Oz UK Lunar Hond gouden munt is ontworpen voor het jaar 2018 met een afbeelding van een speels hondje. Het is geslagen in goud met een zuiverheid van 999,9/100 en een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Klik op het tabje “Extra Informatie” voor aanvullende gegevens en de beschikbaarheid van deze munt.

Meer info
1 Oz UK Lunar Haan 2017 gouden munt

Deze 1 Oz UK Lunar Haan munt is ontworpen voor het jaar 2017 met een afbeelding van een trotse haan. Het is geslagen in goud met een zuiverheid van 999,9/100 en een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Klik op het tabje “Extra Informatie” voor aanvullende gegevens en de beschikbaarheid van deze munt.

Meer info
1 Oz UK Lunar Aap 2016 gouden munt

Deze 1 Oz UK Lunar Aap munt is ontworpen voor het jaar 2016 met een afbeelding van twee schapen. Het is geslagen in goud met een zuiverheid van 999,9/100 en een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Klik op het tabje “Extra Informatie” voor aanvullende gegevens en beschikbaarheid.

Meer info
1 Oz UK Lunar schaap 2015 gouden munt

Deze 1 Oz UK Lunar Schaap munt is ontworpen voor het jaar 2015 met een afbeelding van twee schapen. Het is geslagen in goud met een zuiverheid van 999,9/100 en een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Klik op het tabje “Extra Informatie” voor aanvullende gegevens en beschikbaarheid.

Meer info
1 Oz UK Lunar paard 2014 gouden munt

De gouden 1 Oz Lunar Paard UK is de eerste gouden munt van een nieuwe serie munten met een Chinese thema. Deze worden door Royal Mint in Groot-Brittannië geslagen en hebben een zuiverheid van 999/1000 en een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Informatie met betrekking tot beschikbaarheid en levertijd treft onder het tabje “Extra Informatie”.

Meer info

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

De UK Lunar serie is in het leven geroepen door de Britse Royal Mint. De series bouwt voort op de populariteit van de Chinese dierenriem waarin elk jaar door een ander dier wordt vertegenwoordigd. Het ontwerp van deze gouden munt verandert daarom ook ieder jaar vernieuwd en de munten worden in een beperkte periode geslagen. Zo zijn deze munten ook nog eens zeer verzamelbaar.

Bijzondere gouden UK Lunar munten
In het ontwerp van elke UK Lunar gouden munt vindt een samensmelting plaats van Chinees symboliek en Brits erfgoed – met het desbetreffende dier van het dierenriem in de schijnwerpers. Op de keerzijde van de munt pronkt het portret van Koningin Elizabeth II, zoals gebruikelijk met alle munten afkomstig van de Britse Royal Mint.

UK Lunar munten kopen
De gouden munten uit de UK Lunar serie koopt u direct online in onze webshop. En er is volop keuze doordat deze munten jaarlijks uitgebracht worden. Voeg een of meerdere van deze prachtige Britse gouden munten vandaag nog aan uw goudverzameling toe. Specificaties over elke munt treft u op de verschillende productenpagina’s.