Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Umicore

14 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
1 gram Umicore goudbaar met certificaat
€ 76,30

Koop deze Umicore 1 gram goudbaar met certificaat gegoten in goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Goudpensioen heeft jarenlange ervaring in de verkoop van goud en andere edelmetalen. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer specificaties en verwachte levertijd van dit product.

Meer info
2,5 gram Umicore goudbaar met certificaat
€ 158,43

Koop deze Umicore 2,5 gram goudbaar met certificaat gegoten in goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Goudpensioen heeft jarenlange ervaring in de verkoop van goud en andere edelmetalen. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer specificaties en verwachte levertijd van dit product.

Meer info
5 gram Umicore goudbaar met certificaat
€ 298,98

Koop deze Umicore 5 gram goudbaar met certificaat gegoten in goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Goudpensioen heeft jarenlange ervaring in de verkoop van goud en andere edelmetalen. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer specificaties en verwachte levertijd van dit product.

Meer info
10 gram Umicore goudbaar met certificaat
€ 579,88

Koop deze Umicore 10 gram goudbaar met certificaat gegoten in goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Goudpensioen heeft jarenlange ervaring in de verkoop van goud en andere edelmetalen. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer specificaties en verwachte levertijd van dit product.

Meer info
20 gram Umicore goudbaar met certificaat
€ 1.105,58

Koop deze Umicore 20 gram goudbaar met certificaat gegoten in goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Goudpensioen heeft jarenlange ervaring in de verkoop van goud en andere edelmetalen. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer specificaties en verwachte levertijd van dit product.

Meer info
1 Oz Umicore goudbaar met certificaat
€ 1.678,16

Koop deze Umicore 1 troy ounce goudbaar met certificaat gegoten in goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Goudpensioen heeft jarenlange ervaring in de verkoop van goud en andere edelmetalen. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer specificaties en verwachte levertijd van dit product.

Meer info
1 Troy Ounce (31,1 gram) goudbaar Umicore

U koopt een nieuw gegoten Umicore 1 Troy Ounce goudbaar. Deze goudbaar heeft een gewicht van 31,1 gram en een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Uw aankoop blijft overal ter wereld verhandelbaar door de toegewezen “Good Delivery Status” van de LBMA. Deze goudbaar wordt u aangeboden met de kortste levertijd. Bekijk de actuele beschikbaarheid onder het tabje “Extra Informatie”.

Meer info
50 gram goudbaar Umicore
€ 2.679,88

U koopt een nieuw gegoten 50 gram goudbaar. Dit product is voorzien van de officiële stempels van smelter Umicore en bevat goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Door een “Good Delivery Status” waarborg van de LBMA blijft uw aankoop wereldwijd verhandelbaar. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor exacte afmetingen en de actuele levertijd van dit product.

Meer info
50 gram Umicore goudbaar met certificaat
€ 2.689,88

Koop deze Umicore 50 gram goudbaar met certificaat gegoten in goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Goudpensioen heeft jarenlange ervaring in de verkoop van goud en andere edelmetalen. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer specificaties en verwachte levertijd van dit product.

Meer info
100 gram Umicore goudbaar met certificaat
€ 5.341,09

Koop deze Umicore 100 gram goudbaar met certificaat gegoten in goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Goudpensioen heeft jarenlange ervaring in de verkoop van goud en andere edelmetalen. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer specificaties en verwachte levertijd van dit product.

Meer info
100 gram goudbaar Umicore

Deze goudbaar met een gewicht van 100 gram wordt nieuw gegoten door Umicore met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat) puur goud. Het gewicht en fijnheid van het edelmetaal worden erkend door officiële toezichthouder LBMA zodat uw goudbaar wereldwijd verhandelbaar blijft. Dit product wordt met de kortste levertijd aangeboden. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor een actuele beschikbaarheid.

Meer info
250 gram goudbaar Umicore met certificaat
€ 13.163,86

Deze goudbaar heeft een gewicht van 250 gram wordt met de hand gegoten door Umicore. Het gewicht en de zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat) puur goud worden erkend door officiële toezichthouder LBMA. Hierdoor blijft uw goudbaar wereldwijd verhandelbaar. Dit product wordt met de kortste levertijd aangeboden. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor een actuele beschikbaarheid.

Meer info
500 gram goudbaar Umicore met certificaat

U koopt een nieuw gegoten 500 gram goudbaar. Dit product is voorzien van de officiële stempels van smelter Umicore en bevat goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Door de toegewezen “Good Delivery Status” van de LBMA blijft uw goudbaar wereldwijd verhandelbaar. U ontvangt tevens een certificaat van echtheid bij uw aankoop. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor exacte afmetingen en de actuele levertijd van dit product.

Meer info
1 kilo goudbaar (1000 gram) Umicore met certificaat

U koopt een nieuw en met de hand gegoten 1 kilo goudbaar. Dit product is voorzien van de officiële stempels van smelter Umicore en bevat goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Door de toegewezen “Good Delivery Status” van de LBMA blijft uw kilo goud wereldwijd verhandelbaar. U ontvangt tevens een certificaat van echtheid bij uw aankoop. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor exacte afmetingen en de verwachte levertijd van dit product.

Meer info

14 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Umicore

Geschiedenis Umicore
De geschiedenis van Umicore voert ver terug naar het jaar 1805 waarin Jean Donny de concessie van een mijn in Moresnet verwierf en het ontstaan inluidde van het bedrijf dat nu een van de marktleiders is als materiaaltechnologiegroep. De goudbaren van Umicore worden verhandeld met het officiële keurmerk Umicore Feingold 999,9 en de fabrikanten die voor de productie van het Umicore goud zorgen zijn LBMA geaccrediteerd.

Umicore
De wortels van het bestaan van Umicore liggen in het jaar 1805. In dat jaar verwierf Jean Donny de concessie van de Vieille-Montagne mijn op 17 december in Moresnet. In 1837 de oudste voorganger van het huidige Umicore opgericht, namelijk de Société Anonyme des Mines et Fonderies de Zinc de la Vieille-Montagne. In 1906 ontstond het bedrijf Union Minière dat als hoofactiviteit het exploiteren van mijnen met rijke mineralen had in de toenmalige Belgische kolonie Kongo. In 1968 werden er andere activiteiten ontwikkeld nadat de regering in Zaïre besloot over te gaan tot nationalisering van eigendommen. In 1989 vond er een fusie plaats tussen Union Minière en Vieille-Montagne, Mechim en metallurgie Hoboken-Overspelt en werd het bedrijf Union Minière een industriële groep.

Expert in speciale metalen
Umicore heeft door de jaren heen een bedrijf geworden dat zich profileerde als een expert op het gebied van speciale materialen, waarbij de focus onder meer werd gericht op edelemetalen. Umicore beschikt over de productie van onder meer goudbaren, de Good Delivery Status die door de LBMA is toegekend. Alle goudbaren met deze status zijn over de hele wereld verhandelbaar. Het keurmerk wordt uitgegeven voor edelmetaalbaren door de London Bullion Market Association. Het keurmerk wordt verleend op basis van een aantal aspecten, zoals de zuiverheid van het edelmetaal, maar ook de betrouwbaarheid van de producent en de duurzaamheid van het bedrijf. Er vindt een regelmatige toetsing plaats van de verschillende criteria.

Umicore goudbaren
Umicore goudbaren worden online te koop aangeboden met de Good Delivery Status en zijn beschikbaar vanaf een 1 gram goudbaartje. Bij het kopen van Umicore goud in de vorm van een goudstaaf of goudbaar is er sprake van het keurmerk Umicore Feingold 999,9 waarmee onder meer de zuiverheid van het goud wordt aangegeven. De grootste Umicore goudbaar die online kan worden besteld betreft de baar met een gewicht van 12,5 kilogram goud, die met een certificaat wordt geleverd.