Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Perth Mint

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
1 gram Perth Mint goudstaaf
€ 66,91

Dit het kleinste Perth Mint goudbaartje met een gewicht van slechts 1 gram puur goud. U ontvangt uw baartje in een certicard verpakking voorzien van alle gegevens over de afkomst, zuiverheid en het gewicht van het goud.

Meer info
5 gram Perth Mint goudstaaf
€ 266,13

Elke 5 gram Perth Mint goudbaar is individueel gesealed in de veilige en beproefde groene ‘certicard‘ verpakking. Deze unieke beschermende verpakking garandeert u dat er niet met de 5 gram Perth Mint goudbaar geknoeid kan zijn. U ontvangt ook een uniek serienummer en gesigneerd certificaat.

Meer info
10 gram Perth Mint goudstaaf
€ 514,99

De 10 gram Perth Mint goudbaar (ook wel Kangaroo goudbaar) is individueel gesealed en wordt geleverd met gesigneerd certificaat en serienummer. Dit certificaat garandeert de zuiverheid en het gewicht van elke goudbaar.
De 10 gram Perth Mint goudbaar draagt het logo met de zwaan van de Perth Mint, op de achterzijde staat een stilistisch patroon van springende kangaroos.

Meer info
20 gram Perth Mint goudstaaf
€ 1.013,26

De 20 gram Perth Mint goudbaar wordt geslagen door de enige producent van goud, zilver en platina beleggingsmunten  voor de Australische regering: de Perth Mint.
De Perth Mint is eigendom van de regering van West-Australië en staat garant voor de zuiverheid en het gewicht van de 20 gram goudbaren. De 20 gram Perth Mint goudbaar is een wereldwijd erkende en bekende  goudbaar en daardoor eenvoudig te verhandelen

Meer info
1 Troy ounce Perth Mint goudstaaf (31,1 gram)
€ 1.570,58

De 1 troy ounce Perth Mint goudbaar is een voordelige manier om uw beleggingsportefeuille te diversifiëren. De wereldberoemde Australische Perth Mint heeft iedere goudbaar geslagen met het zeer herkenbare logo, de sierlijke zwaan op de voorzijde, en de trapsgewijze silhouetten van de Australische kangoeroe op de keerzijde.
De Good Delivery Status van de Perth Mint goudbaren houdt in dat de goudbaren wereldwijd als puur goud worden erkend.

Meer info
50 gram Perth Mint goudstaaf
€ 2.515,98

De 50 gram Perth Mint goudbaar wordt geleverd met certificaat van echtheid , is individueel verpakt en verzegeld en komt met een uniek serienummer en handtekening van de chief Assayer van de Perth Mint Australia.
Vooral in tijden van financiële onzekerheid biedt fysiek goud veiligheid. De 50 gram Perth Mint goudbaar biedt particuliere beleggers een aantrekkelijke manier om te investeren in een relatief kleine hoeveelheid goud wat is vrijgesteld van BTW.

Meer info
100 gram Perth Mint goudstaaf
€ 4.988,68

Met de 100 gram Perth Mint goudbaar levert de Perth Mint uit Australië weer een nieuw gouden topproduct voor spaarders en investeerders. De 100 gram 99,99% zuivere Perth Mint goudbaar biedt u de mogelijkheid om op een voordelig en veilige manier fysiek goud aan uw portefeuille toe te voegen.

Meer info
10 Oz Perth Mint goudstaaf (311 gram)
Request Quote

De 10 oz Perth Mint goudbaar wordt geleverd in de originele fraudebestendige verpakking met certificaat van echtheid. Dit aantrekkelijke beleggingsobject verzekert u van een gegarandeerd goudgewicht en zuiver 24-karaats goud. De Perth Mint goudbaren van de prestigieuze Perth Mint zijn nu te verkrijgen in: 5 gram, 10 gram, 20 gram, 1 troy ounce (31,1 gram), 50 gram, 10 troy ounce (311 gram) en 100 gram.

Meer info

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Perth Mint

Perth Mint in Australië produceert onder meer goudbaren, goudstaven en gouden munten. Het bedrijf kent een lange geschiedenis sinds de opening in 1899, waarna het tot 1970 onder de jurisdictie van Groot-Brittannië viel en daarna is overgegaan in handen van de overheid van West-Australië. Tegenwoordig is het bedrijf Perth Mint een van de belangrijke bezienswaardigheden in Perth. Er worden online Pert Mint goudstaven aangeboden vanaf vijf gram.

Perth Mint
De geschiedenis van Perth Mint voert terug naar 1899, het jaar waarin de Perth take van de Britse Koninklijke Munt werd opgericht. In die periode werd er dagelijks veel gebruik gemaakt van zogenoemde gold sovereign munten en de levering daarvoor lag in handen van de Britse Koninklijke Munt. Om niet steeds al het goud naar Londen te hoeven verzenden om daarna voor de verspreiding in de Britse kolonies te zorgen, werd besloten om een aantal vestigingen te openen in plaatsen waar zich goudvindplaatsen bevonden. De Perth Mint in West-Australië was daar één van en vanaf dat moment werd het goud gebruikt om de speciale sovereigns munten te produceren. Vanaf 1931 werden deze munten uit de circulatie onttrokken en ging Perth Mint zich richten op het produceren van andere soorten munten. In 1970 is het bedrijf in Brits eigendom overgegaan in handen van de overheid in West-Australië, die de Perth Mint nog steeds in het bezit heeft.

Gold Corporation
De activiteiten van de Mint werden in 1987 overgenomen door Gold Corporation toen in dat jaar een nationaal muntprogramma werd gelanceerd, waar de Australische Nugget munt deel van uitmaakte. Gold Corporation ofwel Perth Mint is tegenwoordig nog altijd actief op het gebied van de productie van gouden munten, maar ook van baren goud en goudstaven. Perth Mint geniet een wereldwijde reputatie op het gebied van gouden munten en het bedrijf is LBMA geaccrediteerd. Naast het produceren van gouden munten en goudbaren is het bedrijf ook actief op het gebied van het produceren van munten in andere edelmetalen, zoals zilver en platina.

Perth Mint goudstaven
Perth Mint produceert goudstaven van uiteenlopende gewichten. Het is mogelijk om online een van de goudstaven te bestellen vanaf een gewicht van 5 gram. De Perth Mint 5 gram goudstaaf staat ook wel bekend als de Australische Kangaroo goudstaaf, zoals er ook benamingen zijn voor de andere producten, waarvan onder meer de Australische Koala munt en de Australische Nugget munt bekend zijn. De Perth Mint goudstaven die online worden aangeboden zijn bij verkoop voorzien van een certificaat en er wordt tevens een uniek serienummer verstrekt. Het certificaat biedt de garantie dat de goudbaren wereldwijd altijd verhandeld kunnen worden.