Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Goudbaren

53 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
1 gram combibar goud

De 1 gram CombiBar goud is een uniek goudbaartje vanwege de wijze waarop het baartje wordt aangeboden. De 1 gram goudbaar is namelijk afkomstig van een grotere goudbaar van vijftig of honderd gram en wordt daarvan afgebroken. Dat gebeurt op basis van het unieke concept van breekbaar goud in de vorm van een chocoladereep, waarvan de licentie voor de productie bij Valcambi ligt.

Meer info
1 gram Heraeus goudbaar
De 1 gram Heraeus goudbaar van 999,9 puur goud. U koopt hier een goudbaartje van Heraeus, een LBMA geaccrediteerd smelter. Deze goudbaartje draagt de Good Delivery Status en is dus makkelijk wereldwijd te verkopen. Meer info
1 gram Perth Mint goudstaaf

Dit het kleinste Perth Mint goudbaartje met een gewicht van slechts 1 gram puur goud. U ontvangt uw baartje in een certicard verpakking voorzien van alle gegevens over de afkomst, zuiverheid en het gewicht van het goud.

Meer info
1 gram goudbaartje Umicore
Request Quote

Koop deze 1 gram goudbaar van Umicore gegoten in goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Goudpensioen heeft jarenlange ervaring in de verkoop van goud en andere edelmetalen. Dit product is doorgaans uit voorraad verkrijgbaar. Zo kunnen wij  u de beste service én de kortste levertijd te beloven.

Meer info
1 gram Kinebar goud

De 1 gram Kinebar goud Heraeus wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Heraeus is als producent van het goudbaartje van 1 gram door het LBMA geaccrediteerd, zodat de verhandelbaarheid wereldwijd gegarandeerd is. Het gehalte aan goud en het gewicht van de 1 gram Kinebar goud Heraeus is daardoor bovendien gegarandeerd.

Meer info
1 gram Umicore goudbaar met certificaat
Request Quote

Koop deze Umicore 1 gram goudbaar met certificaat gegoten in goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Goudpensioen heeft jarenlange ervaring in de verkoop van goud en andere edelmetalen. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer specificaties en verwachte levertijd van dit product.

Meer info
2 gram Münze Österreich goudbaar
Request Quote

Deze 2 gram Munze Osterreich gouidbaar wordt geproduceerd door de Austrian  Mint. U ontvangt deze baar in een certicard verpakking met  een eigen serienummer en gegevens over uw goud. Meer informatie over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

Meer info
2 gram Kinebar goud

De 2 gram Kinebar goud Heraeus heeft een zuiverheid van 999,9 en kent naast het gewicht van twee gram afmetingen van 19,1 bij 11,5 bij 0,5 millimeter. De 2 gram Kinebar goud Heraeus kan over het algemeen snel geleverd worden. Indien er sprake is van een levertijd, dan wordt dat vermeld bij de extra informatie die voor het goudbaartje beschikbaar is.

Meer info
2,5 gram goudbaar Umicore
Request Quote

Koop deze 2,5 gram goudbaar van Umicore.  Nieuw gegoten in het goud en met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat).  Goudpensioen is al jaren actief met het verkopen van goud en andere edelmetalen. Dit product is met een zeer korte levertijd te bestellen waardoor wij  u de beste service én de kortste levertijd te beloven. Aanvullende gegevens treft u onder “Extra Informatie”.

Meer info
2,5 gram Umicore goudbaar met certificaat

Koop deze Umicore 2,5 gram goudbaar met certificaat gegoten in goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Goudpensioen heeft jarenlange ervaring in de verkoop van goud en andere edelmetalen. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer specificaties en verwachte levertijd van dit product.

Meer info
5 gram Heraeus goudbaar
Wilt u ook de 5 gram Heraeus goudbaar kopen? Deze baar heeft een zuiverheid van 999,9 puur goud en is van Heraeus. Deze smelter is een LBMA is geaccrediteerd smelter is waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Meer info
5 gram goudbaartje Umicore
Request Quote

Nieuw gegoten 5 gram goudbaar van Umicore met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Bij Goudpensioen zijn wij al jaren actief met het verkopen van goud en andere edelmetalen als beleggingsproduct. Dit goudbaartje is doorgaans uit voorraad beschikbaar en kunnen wij u aanbieden met de kortste levertijd. Aanvullende gegevens treft u onder “Extra Informatie”.

Meer info
5 gram Perth Mint goudstaaf

Elke 5 gram Perth Mint goudbaar is individueel gesealed in de veilige en beproefde groene ‘certicard‘ verpakking. Deze unieke beschermende verpakking garandeert u dat er niet met de 5 gram Perth Mint goudbaar geknoeid kan zijn. U ontvangt ook een uniek serienummer en gesigneerd certificaat.

Meer info
5 gram Kinebar goud

De 5 gram Heraeus goudbaar is een zogenoemde Kinebar. Dat betekent dat er een specifiek echtheidskenmerk is aangebracht. Dat is te vergelijken met een hologram wat voor een bepaald effect zorgt. Een Kinegram houdt tevens in dat er in dit geval sprake is van een Heraeus goudbaar die een hoogwaardige beveiliging kent. De goudbaar is als Kinebar niet alleen visueel bijzonder aantrekkelijk, maar biedt ook bescherming tegen vervalsing van het officiële goud met certificaat.

Meer info
5 gram Umicore goudbaar met certificaat

Koop deze Umicore 5 gram goudbaar met certificaat gegoten in goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Goudpensioen heeft jarenlange ervaring in de verkoop van goud en andere edelmetalen. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer specificaties en verwachte levertijd van dit product.

Meer info
5 x 1 gram Heraeus Multicard goudbaren
Request Quote

De 5 x 1 gram Multicard wordt geproduceerd door edelmetaalspecialist, Heraeus. De Multicard bestaat uit vijf goudstaven met een individueel gewicht van 1 gram. Deze staven kunnen dan ook onafhankelijk van elkaar worden verhandeld. De Multicard bevat ook informatie over de 999.9 zuiverheid van het goud. Alle staven zijn voorzien van een individueel serienummer.

Meer info
10 gram Heraeus goudbaar

Wilt u ook de 10 gram Heraeus goudbaar kopen? Deze baar is van Heraeus heeft een zuiverheid van 999,9 puur goud. Deze smelter is een LBMA geaccrediteerd waardoor de kwaliteit van dit goudbaartje gegarandeerd is.

Meer info
10 gram goudbaar Umicore

Een nieuw gegoten Umicore goudbaar van 10 gram met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Bij Goudpensioen hebben wij al jarenlang ervaring met het verkopen van goud en andere edelmetalen als beleggingsproduct. Dit product bieden wij u doorgaans uit voorraad aan en daardoor met de kortst mogelijke levertijd. Aanvullende gegevens treft u onder “Extra Informatie”.

Meer info
10 gram Perth Mint goudstaaf

De 10 gram Perth Mint goudbaar (ook wel Kangaroo goudbaar) is individueel gesealed en wordt geleverd met gesigneerd certificaat en serienummer. Dit certificaat garandeert de zuiverheid en het gewicht van elke goudbaar.
De 10 gram Perth Mint goudbaar draagt het logo met de zwaan van de Perth Mint, op de achterzijde staat een stilistisch patroon van springende kangaroos.

Meer info
10 gram Umicore goudbaar met certificaat

Koop deze Umicore 10 gram goudbaar met certificaat gegoten in goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Goudpensioen heeft jarenlange ervaring in de verkoop van goud en andere edelmetalen. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer specificaties en verwachte levertijd van dit product.

Meer info
10 gram Kinebar goud

De 10 gram Kinebar goud Heraeus is een goudbaar met een Kinegram wordt altijd verstrekt inclusief het certificaat van echtheid. De Kinebar is een baar waarin een echtheidskenmerk is verwerkt in de vorm van een Kinegram, wat enigszins vergeleken kan worden met een hologram.

Meer info
10 x 1 gram Heraeus MultiDisc goudbaren

U koopt hier 10 x 1 gram Heraeus MultiDisc goudbaren – tien goudbaartjes geslagen in een gewicht van 1 gram en verpakt in een ronde schijf met geïntegreerd certificaat . Meer informatie over dit product treft u door te klikken op “Extra Informatie”.

Meer info
10 x 1 gram Heraeus Multicard goudbaren

De 10 x 1 gram Multicard wordt geproduceerd door edelmetaalspecialist, Heraeus. De Multicard bestaat uit tien goudstaven met een individueel gewicht van 1 gram. Deze staven kunnen dan ook onafhankelijk van elkaar worden verhandeld. De Multicard bevat ook informatie over de 999.9 zuiverheid van het goud. Alle staven zijn voorzien van een individueel serienummer.

Meer info
20 gram goudbaar Umicore

U koopt een nieuw gegoten Umicore goudbaar van 20 gram. Dit baartje heeft een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Het gewicht en zuiverheid worden gegarandeerd door de “Good Delivery Status” van de LBMA zodat uw aankoop altijd verhandelbaar blijft. Dit product heeft een korte levertijd. Kijk voor de actuele beschikbaarheid onder het tabje “Extra Informatie”.

Meer info
20 gram Heraeus goudbaar
20 gram Heraeus goudbaar kopen van 999,9 fijn goud. Deze baar is gemaakt door een LBMA geaccrediteerd bedrijf namelijk Heraeus en voorzien van een certificaat. Deze baar wordt geleverd in originele capsule. Meer info
20 gram Perth Mint goudstaaf

De 20 gram Perth Mint goudbaar wordt geslagen door de enige producent van goud, zilver en platina beleggingsmunten  voor de Australische regering: de Perth Mint.
De Perth Mint is eigendom van de regering van West-Australië en staat garant voor de zuiverheid en het gewicht van de 20 gram goudbaren. De 20 gram Perth Mint goudbaar is een wereldwijd erkende en bekende  goudbaar en daardoor eenvoudig te verhandelen

Meer info
20 gram Umicore goudbaar met certificaat

Koop deze Umicore 20 gram goudbaar met certificaat gegoten in goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Goudpensioen heeft jarenlange ervaring in de verkoop van goud en andere edelmetalen. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer specificaties en verwachte levertijd van dit product.

Meer info
20 gram Kinebar goud

De 20 gram Kinebar goud Heraeus is een goudbaar die voorzien is van een zogenoemde Kinegram, wat het goud een prachtig effect geeft en visueel aantrekkelijk maakt. Ook dient het reliëf ter bescherming om te voorkomen dat deze Heraeus goudbaren nagemaakt kunnen worden.

Meer info
1 Troy Ounce (31,1 gram) goudbaar Umicore
€ 1.319,84 Vanaf € 1.315,84

U koopt een nieuw gegoten Umicore 1 Troy Ounce goudbaar. Deze goudbaar heeft een gewicht van 31,1 gram en een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Uw aankoop blijft overal ter wereld verhandelbaar door de toegewezen “Good Delivery Status” van de LBMA. Deze goudbaar wordt u aangeboden met de kortste levertijd. Bekijk de actuele beschikbaarheid onder het tabje “Extra Informatie”.

Meer info
1 Oz Umicore goudbaar met certificaat
€ 1.325,84 Vanaf € 1.321,84

Koop deze Umicore 1 troy ounce goudbaar met certificaat gegoten in goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Goudpensioen heeft jarenlange ervaring in de verkoop van goud en andere edelmetalen. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer specificaties en verwachte levertijd van dit product.

Meer info
1 Oz Heraeus goudbaar (31,1 gram)
€ 1.327,69 Vanaf € 1.323,69
De 1 troy ounce Heraeus goudbaar wordt geleverd met een certificaat van echtheid. U koopt hier een goudbaar van de wereldberoemde LBMA geaccrediteerd smelter Heraeus. Deze goudbaar heeft een zuiverheid van 99,99% puur goud. Meer info
1 Troy ounce Perth Mint goudstaaf (31,1 gram)
€ 1.332,22 Vanaf € 1.328,22

De 1 troy ounce Perth Mint goudbaar is een voordelige manier om uw beleggingsportefeuille te diversifiëren. De wereldberoemde Australische Perth Mint heeft iedere goudbaar geslagen met het zeer herkenbare logo, de sierlijke zwaan op de voorzijde, en de trapsgewijze silhouetten van de Australische kangoeroe op de keerzijde.
De Good Delivery Status van de Perth Mint goudbaren houdt in dat de goudbaren wereldwijd als puur goud worden erkend.

Meer info
1 Oz Kinebar goudbaar
€ 1.347,28 Vanaf € 1.343,28

De 1 Oz Kinebar goud Heraeus is een goudbaar met een gewicht van 1 troy ounce, dat overeenkomt met een gewicht van 31,1 gram puur goud. De term 1 troy ounce dient als gewichtseenheid en kan worden afgekort tot Oz. De aanschaf van een goudbaar 1 Oz kinebar Heraeus is een uitstekende investering.

Meer info
1 Oz Rectangular Dragon 2019 gouden muntbaar
€ 1.364,48 Vanaf € 1.352,48

Deze 1 Oz Rectangular Dragon 2019 muntbaar is de eerste  gouden munt in baar vorm ooit uitgegeven door Perth Mint. Mooi ontworpen met een afbeelding van een Chinese draak en voorzien van een nominale waarde van 100 Australische dollar. Geslagen in 31,1 gram puur goud en uitgeven in oplage van 25.000. Meer productgegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

Meer info
1 Oz Rectangular Dragon 2018 gouden muntbaar
Request Quote

Deze 1 Oz Rectangular Dragon 2018 muntbaar is de eerste  gouden munt in baar vorm ooit uitgegeven door Perth Mint. Mooi ontworpen met een afbeelding van een Chinese draak en voorzien van een nominale waarde van 100 Australische dollar. Geslagen in 31,1 gram puur goud en uitgeven in oplage van 25.000.

Meer info
50 gram goudbaar Umicore
€ 2.104,47 Vanaf € 2.101,47

U koopt een nieuw gegoten 50 gram goudbaar. Dit product is voorzien van de officiële stempels van smelter Umicore en bevat goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Door een “Good Delivery Status” waarborg van de LBMA blijft uw aankoop wereldwijd verhandelbaar. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor exacte afmetingen en de actuele levertijd van dit product.

Meer info
50 gram Umicore goudbaar met certificaat
€ 2.113,47 Vanaf € 2.105,47

Koop deze Umicore 50 gram goudbaar met certificaat gegoten in goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Goudpensioen heeft jarenlange ervaring in de verkoop van goud en andere edelmetalen. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer specificaties en verwachte levertijd van dit product.

Meer info
50 gram Heraeus goudbaar
€ 2.125,65 Vanaf € 2.117,65
De 50 gram Heraeus goudbaar wordt geleverd in een capsule met een echtheidscertificaat. Heraeus goudbaren hebben een "Good Delivery Status" waardoor de kwaliteit door de LBMA wordt gegarandeerd. Meer info
50 gram Perth Mint goudstaaf
€ 2.132,77 Vanaf € 2.124,77

De 50 gram Perth Mint goudbaar wordt geleverd met certificaat van echtheid , is individueel verpakt en verzegeld en komt met een uniek serienummer en handtekening van de chief Assayer van de Perth Mint Australia.
Vooral in tijden van financiële onzekerheid biedt fysiek goud veiligheid. De 50 gram Perth Mint goudbaar biedt particuliere beleggers een aantrekkelijke manier om te investeren in een relatief kleine hoeveelheid goud wat is vrijgesteld van BTW.

Meer info
50 gram gouden Combibar (50 x 1 gram)
€ 2.222,97 Vanaf € 2.214,97

De vijftig gram gouden CombiBar is een baar die uit vijftig goudbaartjes bestaat van 1 gram met het unieke concept dat de baartjes van een gram afzonderlijk los te breken zijn. De licentie voor de productie van deze bijzondere goudbaar is in handen van het Zwitserse LBMA geaccrediteerde bedrijf Valcambi. Bij de aankoop van de 50 gram gouden CombiBar wordt een certificaat meegeleverd.

Meer info
100 gram goudbaar Umicore
€ 4.183,99 Vanaf € 4.175,99

Deze goudbaar met een gewicht van 100 gram wordt nieuw gegoten door Umicore met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat) puur goud. Het gewicht en fijnheid van het edelmetaal worden erkend door officiële toezichthouder LBMA zodat uw goudbaar wereldwijd verhandelbaar blijft. Dit product wordt met de kortste levertijd aangeboden. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor een actuele beschikbaarheid.

Meer info
100 gram Umicore goudbaar met certificaat
€ 4.195,99 Vanaf € 4.187,99

Koop deze Umicore 100 gram goudbaar met certificaat gegoten in goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Goudpensioen heeft jarenlange ervaring in de verkoop van goud en andere edelmetalen. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer specificaties en verwachte levertijd van dit product.

Meer info
100 gram Heraeus goudbaar
€ 4.212,97 Vanaf € 4.204,97
Wilt u ook een 100 gram Heraeus goudbaar kopen? Deze 100 gram goudbaar heeft een zuiverheid van 999,9/1000 en komt een LBMA geaccrediteerd edelmetaalbedrijf. Zo is kwaliteit altijd gegarandeerd van deze 100 gram Heraeus goudbaar. Meer info
100 gram Perth Mint goudstaaf
€ 4.222,26 Vanaf € 4.214,26

Met de 100 gram Perth Mint goudbaar levert de Perth Mint uit Australië weer een nieuw gouden topproduct voor spaarders en investeerders. De 100 gram 99,99% zuivere Perth Mint goudbaar biedt u de mogelijkheid om op een voordelig en veilige manier fysiek goud aan uw portefeuille toe te voegen.

Meer info
100 gram gegoten Heraeus goudbaar
€ 4.232,97 Vanaf € 4.224,97
De 100 gram gegoten Heraeus goudbaar wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Deze baren worden door vaklieden op zijn ouderwetse manier gegoten. Meer info
100 gram gegoten Valcambi Suisse goudbaar met certificaat
Request Quote

U ontvangt deze 100 gram gegoten Valcambi Suisse goudbaar met een certificaat uitgegeven door Valcambi Suisse. Deze baar is gegoten in 999,9 puur goud en heeft de “Good Delivery” status van de LBMA. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer specificaties.

Meer info
250 gram goudbaar Umicore met certificaat
€ 10.421,06 Vanaf € 10.411,06

Deze goudbaar heeft een gewicht van 250 gram wordt met de hand gegoten door Umicore. Het gewicht en de zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat) puur goud worden erkend door officiële toezichthouder LBMA. Hierdoor blijft uw goudbaar wereldwijd verhandelbaar. Dit product wordt met de kortste levertijd aangeboden. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor een actuele beschikbaarheid.

Meer info
250 gram gegoten Heraeus goudbaar
€ 10.497,14 Vanaf € 10.487,14
Wilt u ook de 250 gram gegoten Heraeus gegoten goudbaar kopen met een 99,99% zuiverheid? Kwaliteit gegarandeerd en geleverd met een certificaat van echtheid. De certificaat en baar zijn uniek genummerd. Meer info
10 Oz Perth Mint goudstaaf (311 gram)
Request Quote

De 10 oz Perth Mint goudbaar wordt geleverd in de originele fraudebestendige verpakking met certificaat van echtheid. Dit aantrekkelijke beleggingsobject verzekert u van een gegarandeerd goudgewicht en zuiver 24-karaats goud. De Perth Mint goudbaren van de prestigieuze Perth Mint zijn nu te verkrijgen in: 5 gram, 10 gram, 20 gram, 1 troy ounce (31,1 gram), 50 gram, 10 troy ounce (311 gram) en 100 gram.

Meer info
500 gram goudbaar Umicore met certificaat
€ 20.722,51 Vanaf € 20.702,51

U koopt een nieuw gegoten 500 gram goudbaar. Dit product is voorzien van de officiële stempels van smelter Umicore en bevat goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Door de toegewezen “Good Delivery Status” van de LBMA blijft uw goudbaar wereldwijd verhandelbaar. U ontvangt tevens een certificaat van echtheid bij uw aankoop. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor exacte afmetingen en de actuele levertijd van dit product.

Meer info
500 gram gegoten Heraeus goudbaar
€ 20.915,90 Vanaf € 20.895,90
De 500 gram gegoten Heraeus goudbaar wordt nog op zijn ouderwetse manier vervaardigd. De goudbaarr is nieuw gegoten en voorzien van een certificaat van echtheid. Goudbaren kopen van top kwaliteit doet u bij Goudpensioen. Meer info
1 kilo goudbaar (1000 gram) Umicore met certificaat
€ 41.338,07 Vanaf € 41.298,07

U koopt een nieuw en met de hand gegoten 1 kilo goudbaar. Dit product is voorzien van de officiële stempels van smelter Umicore en bevat goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Door de toegewezen “Good Delivery Status” van de LBMA blijft uw kilo goud wereldwijd verhandelbaar. U ontvangt tevens een certificaat van echtheid bij uw aankoop. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor exacte afmetingen en de verwachte levertijd van dit product.

Meer info
1 kilo gegoten Heraeus goudbaar
€ 41.792,24 Vanaf € 41.752,24
De 1 kilo beleggingsgoud baar van Heraeus is een kwaliteits-aankoop. De beleggingsgoudbaar is relatief goudkoper dan de kleinere goudbaren. Deze 1 kilo goudbaar komt met een certificaat van echtheid. Meer info

53 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Goudpensioen verkoopt uitsluitend nieuw gegoten goudbaren met de hoogste kwaliteit. De prijzen die u in onze webwinkel ziet, zijn de prijzen die u daadwerkelijk aan ons betaalt. Omdat goudbaren onder beleggingsgoud vallen, worden de goudbaren verkocht zonder BTW. Doorgaans worden deze goudbaren, tegen zeer lage prijzen, binnen enkele dagen geleverd. In de webwinkel is direct te zien welke goudproducten wij al op voorraad hebben. Verder kunt u zien welke levertijden u kunt verwachten bij de producten die wij voor u kunnen bestellen. U ontvangt uw aankoop altijd discreet en stevig verpakt per verzekerde post of  u kunt er anders voor kiezen om uw order zelf op te halen in onze winkel in Amsterdam.

Goudbaren van topkwaliteit
Het kopen van goudbaren is een van de voordeligste manieren om in goud te investeren. Goudpensioen heeft een breed assortiment aan goudbaren die uitsluitend geproduceerd worden door leveranciers die over die wereldwijd erkend worden. Zo treft u goudbaren in assortiment van onder andere Umicore, Heraeus en Perth Mint. Deze baren worden gegoten in de puurste 999,9 goud. Baren van Heraeus en Perth Mint worden doorgaans in een zogenaamde ‘certicard’ verpakking geleverd met daarop informatie over de zuiverheid en het gewicht van de goudbaar. Bij Umicore ontvangt u een  certificaat bij goudbaren vanaf 250 gram. Alle producten zijn in een gesealde verpakking die beschermt tegen stof en krassen.

Goudbaren smelters Goudpensioen.nl

Good Delivery status goudbaar
Wanneer u goudbaren bij ons koopt, worden deze geleverde met de zogenaamde ‘Good Delivery status’. Dit betekent dat uw goudbaar afkomstig is van een door de London Bullion Market Association (L.B.M.A.) erkend edelmetaalbedrijf. Umicore, Heraeus en Perth Mint zijn voorbeelden van zulke bedrijven. De ‘Good Delivery Status’ is een keurmerk dat strenge eisen stelt aan de productie en de zuiverheid van goudstaven. Voor u betekent die een levenslange garantie dat u uw goudbaren zonder inspectie overal ter wereld kunt verder verhandelen. Goudpensioen biedt u de zekerheid dat alle goudbaren uit ons assortiment een L.B.M.A.-keurmerk dragen.