Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

2 Oz Lunar Series II Paard 2014 gouden munt

Het jaar 2014 staat, volgens de Chinese jaartelling, in het teken van het paard. Deze Lunar munt uit 2014, is erg populair als verzamelmunt en is ontworpen in 9999/1000 fijn goud. Het wordt nieuw geleverd in een capsule en verkocht zonder BTW.

5 - 15 werkdagen levertijd

5 - 15 werkdagen levertijd

SKU
GMLU20142T
€ 5.207,43
Producent
  • The Perth Mint

Lunar Series 2014
De 2 Oz Lunar Paard is een gedetailleerd ontworpen munt uit de Perth Mint Lunar Series. Dit is inmiddels de zevende munt uit de serie die in het jaar 2014 in het teken staat van het paard. Het paard wordt weergegeven als galopperend door een rotsachtige natuur. In de lucht hangen er wolken en er wordt ook in het Chinese teken voor “Jaar van het Paard” afgebeeld. De voorzijde van het Lunar Paard laat het portret weer van de Britse koningin Elizabeth II zien. Daarnaast staat er informatie over het gewicht en fijnheid van het gouden munt.

2 Troy Ounce
De 2 Troy Ounce Lunar Paard is een van de populairste maten uit de Lunar serie en wordt geproduceerd in een beperkte oplage. De munten zijn erg populair onder verzamelaars wereldwijd, met name in China waar deze munten als geluksobjecten worden beschouwd. Behalve de 2 Troy Ounce, zijn er ook andere maten van deze munt zijn verkrijgbaar via Goudpensioen. Deze worden verkocht via onze webshop waar uw eenvoudig en secuur online kunt betalen. Vanwege hun populariteit geldt voor deze munten op=op. Over beleggingsgoud hoeft u geen BTW te betalen.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalGoud
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal62,20 gram | 2 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2014
Nominale waardeAU$ 200,-
Diameter (mm)41,1
Dikte (mm)3,9
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
Levertijd5 - 15 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:2 Oz Lunar Series II Paard 2014 gouden munt