Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Britannia gouden munt (gecirculeerd)

De oplage van de gouden Britannia munten varieert per jaar. Natuurlijk is deze 1 troy ounce Britannia munt in Groot Brittannië heel populair.

5 - 15 werkdagen levertijd

5 - 15 werkdagen levertijd

SKU
GMBR1TDV
€ 2.292,67
  • Koop 10 voor € 2.291,67 per stuk en bespaar 0%
  • Koop 25 voor € 2.290,67 per stuk en bespaar 0.1%
  • Koop 50 voor € 2.289,67 per stuk en bespaar 0.1%
Producent
  • The Royal Mint

Deze 1 Troy Ounce Britannia beleggingsmunt werd in 1987 voor het eerst geproduceerd in Groot -Brittannië door The Royal Mint. De munt heeft een goudgehalte van 22 karaat (91,67%) en wordt uitgegeven in de gewichten 1 oz (100 pond), 1/2 oz (50 pond), 1/4 oz (25 pond) en 1/10 (10 pond) oz De 1 Troy Ounce Britannia munt heeft een waarde van honderd Britse pond en elke Britannia bevat 31,1 gram (1 Troy Ounce) aan goud.

1 Troy ounce Britannia gouden munt
De gouden Britannia is de eerste officiële gouden bullion munt van Groot Britannië. En is tevens de oudste Europese beleggingsmunt. Tot het jaar 2000 werd op de voorzijde van de munt de Britannia afgebeeld, een ontwerp van Britse beeldhouwer Philip Nathan. Sinds 2001 wordt er in oneven jaren steeds een ander design gebruikt. Hierdoor zijn de1 troy ounce Britannia gouden munten erg in trek bij verzamelaars.

1 oz Britannia munt uit diverse jaren
De munten uit diverse jaren zijn gecirculeerd en kunnen hierdoor lichte krassen of deuken bevatten. U krijgt hier een gecirculeerde munt uit een willekeurige jaar. Als u nieuwe munten wilt, kunt u de nieuwe Britannia muntenaanschaffen. Om de Britannia te bestellen, voegt u deze aan uw winkelwagen toe en rekent u veilig af via internetbankieren. U bent ook welkom in onze winkel in Amsterdam waar wij u graag een persoonlijk advies geven.

Let op!
De munten uit diverse jaren zijn gecirculeerd en kunnen hierdoor krassen of deuken hebben. U krijgt hier een gecirculeerde munt uit een willekeurige jaar.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product is in circulatie geweest.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).
 

Extra informatie
BTW0% tarief
FabrikantThe Royal Mint
HerkomstVerenigd Koninkrijk
MetaalGoud
Zuiverheid916 of 999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitGecirculeerd
JaarDiverse
Nominale waardeGBP 100,-
Diameter (mm)32,7
Dikte (mm)2,8
VerpakkingMunthoes
CertificaatNee
Levertijd5 - 15 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Britannia gouden munt (gecirculeerd)