Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Goud en zilver kopen ten tijde van de coronacrisis

Het zijn ongekende tijden. Niet alleen ons land, maar de hele wereld vecht tegen het coronavirus. De catastrofale gevolgen  zijn nog niet te overzien, maar wat wel al duidelijk is: de hele wereld zit momenteel zo goed als op slot. Wie goud en zilver wil kopen, merkt nu al dat veel producten moeilijk tot niet verkrijgbaar zijn. Goudpensioen heeft nog wel enkele goud- en zilverproducten direct uit voorraad leverbaar. Hou er echter rekening mee dat wij door de wereldwijde lockdown geen bestellingen meer bij de smelters kunnen plaatsen. Dit  betekent dus ook dat wij de komende tijd GEEN nieuwe leveringen met voorraad verwachten. Momenteel geldt: Op = Op.

Goud en zilver uit voorraad kopen
Wilt u goud en zilver kopen zonder lange levertijden? Dan verwijzen wij u naar ons actuele productoverzicht. Bekijk direct GOUD en ZILVER dat bij ons beperkt op voorraad is. Momenteel hebben wij nog enkele UMICORE GOUDBAREN en ZILVERBAREN voorradig. Deze kunt u direct online bestellen in onze webshop.

Winkelbezoek
Het blijft vooralsnog mogelijk om onze winkel te bezoeken voor het kopen en het ophalen van producten. De winkel is geopend maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 16:00 uur. Wij raden u echter aan om zoveel mogelijk vanuit huis te bestellen en de producten op uw adres te laten bezorgen.

Blijf gezond en tot uw dienst!
Team Goudpensioen

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.