Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Radiant

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Een radiant diamant heeft een vierkantige of een rechthoekige slijpvorm en is afgewerkt met afgeslepen hoekjes. Radiant diamanten hebben daardoor een elegant design met de prachtige lichtreflectie van een briljant en de strakke belijning van een emerald steen. De radiant diamant kent zeventig facetten en daardoor wordt het effect van het breken van de kleur gemaximaliseerd. Het ondersteel deel van de steen heeft daardoor in verhouding een hoger gewicht om een perfecte schittering te realiseren. Bij deze vierkante of rechthoekige stenen komen dan ook dieptepercentages voor tot 78 procent.

Radiant diamant
U kunt een radiant diamant kopen als een investering of belegging, maar radiant diamanten worden ook veelvuldig toegepast in sieraden. Vooral in een ring komt een vierkante steen prachtig tot zijn recht en zeker als de radiant de enige diamant van het sieraad vormt. Elke diamant kent een bepaalde waarde, die bepaald wordt aan de hand van de zuiverheid, afwerking en het aantal karaat. Een diamant van 1 karaat heeft een gewicht van 0,2 gram. U kunt bij elke radiant diamant in het aanbod van Goudpensioen het gewicht uitgedrukt zien in het aantal karaat en ook de zuiverheid van de steen wordt duidelijk vermeld net als uiteraard de kleur en de zogenoemde cut afwerking.

Radiant diamant online bestellen bij Goudpensioen
U kunt bij Goudpensioen online een radiant diamant bestellen, waarbij er een officieel certificaat van de steen wordt bijgeleverd. Desgewenst kunt u de radiant bezichtigen of zelf afhalen, maar daarvoor dient u wel eerst een afspraak te maken. Indien u de radiant direct wenst te bestellen, dan kunt u de persoonlijke gegevens invullen, een afleveradres ingeven en een betaaloptie selecteren. Daarbij kunt u van iDeal gebruikmaken of de voorkeur geven aan het doen van een bancaire spoedoverboeking. De sqaure radiant diamanten van Goudpensioen staan garant voor een hoge kwaliteit en een prachtige lichtreflectie.

Bij Gold2Send kunt u sieraden kopen. Bij Gold2Send vindt u een uitgebreide collectie diamanten.