Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Peer

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Een peer diamant heeft een bijzondere slijpvorm, die nog het meest wegheeft van een peervorm. De steen kent onder een brede ronding en loopt naar boven toe in een puntige vorm. Door de unieke vormgeving wordt de peer diamant ook wel aangeduid als een steen in de vorm van een traan. De peer kan overigens beschouwd worden als een steen in een combinatie van een ronde briljant en een marquise steen. Diamanten in een peervorm kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruik, maar zijn het meest populair om bijvoorbeeld in een ring te verwerken, waarbij de steen als een echte blikvanger fungeert.

Peer diamanten
Peer diamanten kennen een unieke fonkelende schittering en zijn bijvoorbeeld meer opvallend aanwezig in een sieraad in vergelijking met een briljant, die een meer ronde vorm heeft. Naast dat peer diamanten uitstekend geschikt zijn om te verwerken in sieraden als ringen en oorbellen, is de aanschaf van een diamant eveneens als een uitstekende investering of belegging te beschouwen. De waarde van de peer diamant wordt vastgesteld aan de hand van het aantal karaat en de zuiverheid en slijpafwerking. In het aanbod van Goudpensioen staat het aantal karaat, dat staat voor het gewicht voor de diamant, bij de diamanten met peervorm vermeld. Ook de zuiverheid is af te lezen net als de wijze van slijpafwerking.

Peer diamant kopen bij Goudpensioen
U kunt bij Goudpensioen een schitterende peer diamant kopen en daarbij krijgt u uiteraard een certificaat geleverd in de vorm van het officiële IGI Diamond Certificate. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit. De specificaties van de peer diamant staan bij de productbeschrijving en er wordt uiteraard ook extra informatie ter beschikking gesteld over de steen. Na het plaatsen van de bestelling kunt u een keuze maken tussen twee betaalmethoden, namelijk iDeal of een bancaire spoedoverboeking en wordt de peer diamant binnen de gestelde levertijd op het opgegeven adres afgeleverd.

Bij Gold2Send kunt u sieraden kopen. Bij Gold2Send vindt u een uitgebreide collectie diamanten.