Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Marquise

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Een marquise diamant is een steen met een bijzondere slijpvorm die omschreven kan worden als twee bogen die elkaar raken in twee punten. In het aanbod van diamanten van Goudpensioen.nl kunt u een keuze maken uit verschillende stenen met een marquise slijpvorm. Deze slijpvorm wordt overigens ook wel aangeduid met de benaming markies of navette. De ovale vorm van deze diamant met twee puntige einden aan beide zijden is kenmerken voor de marquise. De vlakverdeling met facetten is speciaal en de lichtreflectie straalt vanuit het midden naar buiten.

Marquise diamant met unieke eigenschappen
Elke marquise diamant in het aanbod van Goudpensioen.nl beschikt over unieke eigenschappen. Zo kan het gewicht van de diamanten verschillen en is het gewicht af te leiden uit het aantal karaat dat vermeld staat bij elke marquise in het aanbod. Het gewicht komt bij een diamant namelijk tot uitdrukking in het aantal karaat, waarbij 1 karaat gelijk is aan tweehonderd milligram. Grotere markies geslepen diamanten zijn hoger geprijsd dan kleinere diamantjes. Dat heeft onder meer te maken met de zeldzaamheid, want kleinere diamanten komen meer voor dan grote stenen.

Online marquise kopen
Het aanbod van diamanten met een marquise slijpvorm is online te bekijken, waarbij u van de gelegenheid gebruik kunt maken om de specifieke eigenschappen van de stenen met elkaar te vergelijken, zoals de kleur en het aantal karaat. De markies geslepen diamanten worden na bestelling geleverd met een officieel certificaat. De marquise van uw keuze kunt u eenvoudig aan de virtuele winkelwagen toevoegen, waarna u de bestelling kunt afronden door uw persoonlijke gegevens in te vullen, een verzendmethode te selecteren en een betaaloptie te kiezen. U kunt de marquise eenvoudig kopen bij Goudpensioen.nl in Amsterdam.

Bij Gold2Send kunt u sieraden kopen. Bij Gold2Send vindt u een uitgebreide collectie diamanten.