Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

Briljant

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De briljant is een schitterende diamant met specifieke kenmerken die ervoor zorgen dat de lichtreflectie uniek is. De briljant kent van alle diamanten namelijk de hoogste reflectie en dat is mede te danken aan de verschillende facetten, die elk andere benamingen kennen. Een perfect geslepen diamant in briljantvorm laat honderd procent licht toe en er komt weer 99,9 licht uit. De natuur bepaalt de kleur en de helderheid van de edelsteen, maar de slijpvorm is verantwoordelijk voor de schittering en lichtreflectie van de diamant. In het aanbod van Goudpensioen vindt u altijd de perfecte diamant, waarbij u rekening kunt houden met de prijs.

Prijsklasse briljant
De prijs van een diamant in de vorm van een briljant wordt op basis van verschillende aspecten tot stand gebracht. Belangrijk is bijvoorbeeld de helderheid en het aantal karaat van de diamant. In de categorie diamanten worden briljanten in verschillende prijsklassen aangeboden, waarbij de hoogte van de prijs onder meer afhankelijk is van het aantal karaat. Bij een briljant en andere diamanten wordt het aantal karaat als meeteenheid gebruikt om het gewicht te bepalen. Het gewicht wordt in de categorie met briljanten aangegeven als karaat, waarbij 0,2 gram gelijk wordt gesteld met 1 gram.

Briljant met certificaat
U kunt een keuze maken uit het aanbod en online een bestelling plaatsen voor een briljant. De briljanten in het aanbod worden met een officieel certificaat geleverd. Bij elke briljant worden indien van toepassing specifieke kenmerken verstrekt, zoals de kwaliteit van de geslepen diamant net als de afmetingen en het type certificaat dat bij het leveren van de briljant verstrekt zal worden. Briljanten behoren nog altijd tot de meest gewilde diamanten en daar spelen de 57 facetten van de briljant een belangrijke rol in. Het bovendeel van de steen kent minimaal 32 facetten en het onderdeel minimaal 24 facetten.

Bij Gold2Send kunt u sieraden kopen. Bij Gold2Send vindt u een uitgebreide collectie diamanten.