Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

Goud schenken met de feestdagen

Goud schenken met de feestdagen

Goud schenken met de feestdagen

Op zoek naar een origineel en waardevast cadeau? Overweeg goud eens!

Niet alleen mooi om naar te kijken, een cadeau van goud is ook nog eens een tastbare investering in een edelmetaal dat dit jaar een stijging van maar liefst 22% heeft doorgemaakt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u daar graag wat meer over.

Slim schenken
Heeft u (klein)kinderen? Dan kunt u overwegen om goud te schenken. Want wist u dat een schenking niet per se geld hoeft te zijn?  Ieder jaar mag u als ouder of grootouder een vast bedrag belastingvrij schenken. In 2020 is dit €5.515 per kind  €2.208 per kleinkind. Blijft u dus onder dit bedrag, dan hoeft uw (klein)kind geen schenkbelasting erover te betalen. Voor meer informatie over schenken kunt u de website van de Belastingdienst raadplegen.

Wat kunt u kopen?
Gelet op de huidige goudkoers, kunt u op dit moment denken aan goudbaren met een gewicht tot aan 100 gram. Ook kunt u kiezen voor één of meerdere gouden munten, bijvoorbeeld de gloednieuwe 1 Oz Lunar Series III Koe 2021. Of wat dacht u van een wereldbekende beleggingsmunt als de Krugerrand, Maple Leaf of Australische Kangoeroe? Keuze genoeg, dus!

Bestel op tijd
Gelet op de drukte en mogelijke vertragingen in verband met de aanhoudende coronacrisis, raden wij u aan om  de komende weken alvast uw bestelling te plaatsen voor de feestdagen. Bekijk direct in onze webshop welke producten momenteel voorradig zijn en houd voor de niet-voorradige producten rekening met eventuele langere levertijden.

Bekijk direct ons aanbod GOUDBAREN en GOUDEN MUNTEN

25 november 2020