Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

500 gram Andorra Zilveren muntbaar

Meer afbeeldingen

500 gram Andorra Zilveren muntbaar

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Beschikbaarheid: Niet in voorraad.

€ 348,83
  • Koop 3 voor € 347,83 per stuk.  
  • Koop 5 voor € 346,83 per stuk.  
  • Koop 10 voor € 345,83 per stuk.  
  • Koop 25 voor € 344,83 per stuk.  

Snel overzicht

Een 500 gram Andorra zilveren muntbaar van Umicore. Deze zilveren muntbaar is van puur zilver, namelijk 99,9% zuiver. Deze muntbaar wordt nieuw geleverd rechtstreeks van de smelter.Deze 500 gram Andorra zilveren muntbaar is afkomstig van Umicore en heeft een "Good Delivery Status". Dit houdt in dat deze makkelijk te verkopen is bij professionele inkooporganisaties. Umicore is een LBMA geaccrediteerd edelmetaalbedrijf, zodat kwaliteit gegarandeerd is. Een zilveren muntbaar is niet anders dan een gewone zilveren baar, alleen met de uitzondering dat er een muntstempel op staat. De 500 gram muntbaren uit het ministaatje Andorra dragen de muntstempel van het land en gelden daardoor als een wettig betaalmiddel met een nominale waarde van 15 Diner.

500 gram muntbaar kopen zonder BTW
De 500 gram Andorra muntbaar wordt in Nederland verkocht onder het stelsel van de margeregeling. Hierdoor worden deze muntbaren door de wet als munten gezien, en mogen ze verkocht worden onder deze aantrekkelijke BTW margeregeling.  Dit betekent dat u deze zilverbaren BTW-vrij kunt aanschaffen. Alle Andorra muntbaren zijn LBMA-geaccrediteerd en hebben een zilvergehalte van 999/1000 zilver. Daarnaast worden zij geleverd met de Good Delivery Status van de London Bullion Market Assocation. Dit is een garantie dat uw muntbaar over de juiste keurmerken beschikt en daardoor verhandelbaar blijft over de hele wereld. De Andorra zilveren muntbaren zijn ook verkrijgbaar in de volgende gewichten: 250 gram, 1 kilo, 5 kilo en 15 kilo. De 500 gram Andorra zilveren muntbaar is ideaal voor particulieren die (veel) zilver willen kopen.

Umicore Andorra muntbaren kopen
Umicore is de officiële fabrikant van Andorra zilveren muntbaren. Umicore Precious Metals Management, gevestigd in Duitsland in Hanau, is verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop van de Umicore baren gemaakt door bedrijfsraffinaderijen in Europa. De raffinaderijen in België, Nederland en Duitsland zijn allen gecertificeerd door de London Bullion Market Association (LBMA). Bijzonder is dat Umicore een van de weinige raffinaderijen is waarvan de goudbaren al meer dan 75 jaar  de London Good Delivery status mogen dragen! De 500 gram muntbaren uit het ministaatje Andorra dragen de muntstempel van het land en zijn daardoor een wettig betaalmiddel. Alle zilveren muntbaren worden nieuw gegoten. De muntbaren komen direct uit de raffinaderij in de originele verpakking.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in originele verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Metaal Zilver
Gewicht 500 gram
Zuiverheid 999/1000
Afmeting 40 x 69 x 20 mm
Nominale waarde 15,- Diners
Certificaat Nee
Herkomst Andorra
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief Marge tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 500 gram Andorra Zilveren muntbaar

Hoe waardeert u dit product?*
Product waarde